Салат з пекінської капустою – 10 шалено смачних рецептів з покроковими фото

Салат «Цезар» з пекінською капустою в домашніх умовах

«Цезар» – один з найвідоміших у світі салатів, існує величезна безліч його рецептів. Зазвичай його готують з листям салату, але за його відсутністю салатні листя можна замінити не менш смачною пекінською капустою.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

Для заправки:

  • Сметана 10 % – 100 мл
  • Гірчиця суха – 0,25 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Перець лимонний – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Основні інгредієнти:

  • Сир твердий – 70 гр.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Огірки – 0,5 шт.
  • Кріп – 2 гілки.
  • Грудка куряча — 1 шт.
  • Крутони дрібні – 40 гр.
  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для курки – за смаком.

Процес приготування:

1. Куряче філе помийте і наріжте прямокутними шматочками. Обсмажте м’ясо на олії, посоліть і приправте за смаком.

2. Пекінську капусту наріжте смужками.

3. Часник подрібніть. Змішайте всі інгредієнти для заправки в окремій мисці.

4. Помідори черрі розрізати на чотири частини, огірок наріжте кубиками, сир натріть на тертці, зелень дрібно порубаєте. Перекладіть всі інгредієнти в миску, додайте половину крутонів. Додайте заправку в салат, перемішати.

5. На тарілці розкладіть листя пекінської капусти, на них викладіть салат, посипте їх рештою крутонами. Цезар готовий, можна подавати його до столу.

Приємного апетиту!