Оригінальний салат «Сьомга під шубою»
Нова інтерпретація знаменитого салату «Оселедець під шубою». Звичайно, за смаком салат «Сьомга під шубою» буде відрізнятися від свого альтернативного варіанту, він буде не таким солоним і більш ніжним. На свято, можна подати його порційно в креманках.
Час готування: 70
Час приготування: 70 хв
Порцій – 5
Склад:
- Сьомга слабосолона – 150 гр.
- Рис – 4 ст. л.
- Морква – 2 шт.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кріп – 5 гілок.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Рисову крупу промийте проточною водою і зваріть в підсоленій воді. Потім відкиньте рис на друшляк і промийте холодною водою.
Крок 2. Курячі яйця зваріть круто, окремо зваріть моркву. Продукти остудіть і очистіть.
Крок 3. Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте і залийте окропом на кілька хвилин, щоб пішла гіркота.
Крок 4. Філе слабосоленої сьомги наріжте невеликими кубиками. Розкладіть рибу на дно креманок.
Крок 5. На сьомгу покладіть цибулю і змажте цей шар майонезом.
Крок 6. Далі покладіть рисовий шар, його також змастіть майонезом.
Крок 7. Вареные яйця натріть на тертці, викладіть наступним злам, трохи посоліть і полийте майонезом.
Крок 8. Наступним шаром покладіть варену моркву, терту на тертці. Доповніть салат гілочками кропу. До подачі зберігайте «Сьомгу під шубою» в холодильнику.