Швидкий і простий рецепт салату з сьомгою і рисом
Салат з сьомгою і рисом виходить дуже ситним, його можна подати як самостійне блюдо до вечері. Для салату можна використовувати слабосолене філе, відварне або консервоване. Таке блюдо здорово різноманітить ваш раціон.
Час приготування: 20
Час приготування: 20 хв
Порцій – 2-3
Склад:
- Сьомга слабосолона – 200 гр.
- Авокадо – 200 гр.
- Огірки – 150 гр.
- Рис варений – 150 гр.
- Перець болгарський – 200 гр.
- Майонез – за смаком.
- Сіль –за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку і наріжте невеликими кубиками.
Крок 2. Філе сьомги наріжте кубиками.
Крок 3. Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, нарізати кубиками.
Крок 4. Свіжий огірок наріжте кубиками.
Крок 5. Для порціонної подачі салату візьміть креманки, викладіть на дно трохи авокадо, посоліть його і змастіть майонезом.
Крок 6. Далі зробіть шар з рису, змащуємо його майонезом.
Крок 7. Потім покладіть сьомгу, промажте її майонезом.
Крок 8. Викладіть болгарський перець, посоліть його і нанесіть зверху майонез.
Крок 9. Останнім шаром покладіть огірки.Крок 10. Цей салат буде одним з ваших улюблених.