Салат з сьомгою – 10 дуже смачних рецептів з покроковими фото

Швидкий і простий рецепт салату з сьомгою і рисом

Салат з сьомгою і рисом виходить дуже ситним, його можна подати як самостійне блюдо до вечері. Для салату можна використовувати слабосолене філе, відварне або консервоване. Таке блюдо здорово різноманітить ваш раціон.

Час приготування: 20

Час приготування: 20 хв

Порцій – 2-3

Склад:

  • Сьомга слабосолона – 200 гр.
  • Авокадо – 200 гр.
  • Огірки – 150 гр.
  • Рис варений – 150 гр.
  • Перець болгарський – 200 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль –за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Авокадо очистіть від шкірки, видаліть кісточку і наріжте невеликими кубиками.

Крок 2. Філе сьомги наріжте кубиками.

Крок 3. Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, нарізати кубиками.

Крок 4. Свіжий огірок наріжте кубиками.

Крок 5. Для порціонної подачі салату візьміть креманки, викладіть на дно трохи авокадо, посоліть його і змастіть майонезом.

Крок 6. Далі зробіть шар з рису, змащуємо його майонезом.

Крок 7. Потім покладіть сьомгу, промажте її майонезом.

Крок 8. Викладіть болгарський перець, посоліть його і нанесіть зверху майонез.

Крок 9. Останнім шаром покладіть огірки.Крок 10. Цей салат буде одним з ваших улюблених.