Сердечка індички – 7 дуже смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смачний салат з сердечками індички

Простий салат підкорить Ваші серця з першої ложки. Як ситної основи будуть використані сердечка індички і курячі яйця. Інші інгредієнти дозволяють додати страві соковитості та свіжості.

Час готування: 90

Час приготування: 30 хв

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Сердечка індички – 4 шт.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля червоний – 0,5 шт.
  • Майонез – 150 мл
  • Горошок консервований – 2 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Сердечка індички помийте і залийте водою на пару годин, періодично міняйте воду. Овочі очистіть і вимийте.

Крок 2. Перекладіть сердечка разом з морквою в каструлю, залийте водою і варіть до готовності. Морква – 15-20 хвилин, сердечка – близько години.

Крок 3. В окремій ємності зваріть яйця круто.

Крок 4. Наріжте варені яйця кубиками.

Крок 5. Варену моркву також наріжте кубиками.

Крок 6. Пів цибулини червоного цибулі, дуже дрібно наріжте ножем.

Крок 7. Сердечка індички наріжте тонкою соломкою.

Крок 8. Додайте до подрібненим інгредієнтів консервований горошок.

Крок 9. Також викладіть в миску рубану зелень, всипте сіль і мелений перець, заправте салат майонезом.

Крок 10. Перемішайте салат.

Крок 11. Салат можна подавати на загальному блюді або порційно.