Шпинат на зиму через м’ясорубку
Популярним способом заготівлі шпинату на зиму є приготування з нього пюре з подальшим заморожуванням, і в цьому рецепті шпинат подрібнити на м’ясорубці, адже у деяких господинь немає блендера. Шпинат спочатку бланшируется, щоб обсяг його зменшився, а потім заморожується.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: за бажанням.
Склад:
- Шпинат – в будь-якій кількості.
Процес приготування:
Крок 1. Підготувати листя шпинату і на 40 секунд помістити їх в каструлю з окропом, що зробить шпинат більш м’яким.
Крок 2. Потім бланшований шпинат відкинути на друшляк для стікання всієї рідини.
Крок 3. Перекрутити шпинат на м’ясорубку з дрібною решіткою, можна двічі, щоб вийшло пюре більш однорідним.
Крок 4. Приготоване пюре розкласти по будь-яких формах, помістити їх в пакет і відправити у морозильну камеру. Вдалих заготовок!