Слабосолона форель – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Слабосолона форель з медом

Слабосолона форель з медом – це унікальний варіант приготування ніжного і соковитого філе. У класичних рецептах використовується цукор, але пропонуємо вам помітити його на більш корисну, натуральну добавку – бджолиний мед. Можете бути впевнені – рибка вийде просто захват!

Час готування – 6 ч.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 5-10.

Склад:

  • Філе форелі – 500 гр.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Частина тушки або філе попередньо виймаємо з морозилки, даємо час розтанути.

Крок 2. В піалі перемішуємо мед і сіль.

Крок 3. При необхідності розбираємо рибу і відокремлюємо філе від хребта і ребер.

Крок 4. Натираємо форель солоно-солодкий сумішшю з усіх боків і загортаємо в марлю, кладемо на блюдце і прибираємо в холодильник на 5-6 годин.

Крок 5. Після закінчення часу, рибку розгортаємо, готуємо та подаємо до столу на радість родині. Приємного апетиту!