Слабосолона форель з медом
Слабосолона форель з медом – це унікальний варіант приготування ніжного і соковитого філе. У класичних рецептах використовується цукор, але пропонуємо вам помітити його на більш корисну, натуральну добавку – бджолиний мед. Можете бути впевнені – рибка вийде просто захват!
Час готування – 6 ч.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 5-10.
Склад:
- Філе форелі – 500 гр.
- Сіль – 1,5 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Частина тушки або філе попередньо виймаємо з морозилки, даємо час розтанути.
Крок 2. В піалі перемішуємо мед і сіль.
Крок 3. При необхідності розбираємо рибу і відокремлюємо філе від хребта і ребер.
Крок 4. Натираємо форель солоно-солодкий сумішшю з усіх боків і загортаємо в марлю, кладемо на блюдце і прибираємо в холодильник на 5-6 годин.
Крок 5. Після закінчення часу, рибку розгортаємо, готуємо та подаємо до столу на радість родині. Приємного апетиту!