Смажена риба на пательні — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена риба з цибулею на сковороді

Смажена риба з цибулею на сковороді відмінно різноманітить ваше домашнє меню, а також порадує простим кулінарним процесом. Для нескладного приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Риба річкова – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • Масло рослинне – 150 мл
  • соєвий Соус – 6 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Рибу очищаємо і ріжемо її на порційні шматочки. Трохи солимо, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.

Крок 2. Знімаємо з лушпиння ріпчастої цибулі, після ріжемо його кільцями.

Крок 3. Для кляру змішуємо курячі яйця і соєвий соус. Збиваємо виделкою або вінчиком.

Крок 4. Додаємо сюди борошно і чорний мелений перець. Збиваємо до повної однорідності.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кладемо сюди цибулю.

Крок 6. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю.

Крок 7. Далі цибулю перекладаємо на тарілку.

Крок 8. Підготовлену рибу обвалюють у борошні.

Крок 9. Далі продукт відправляємо в сковороду з олією. Смажимо до яскравого рум’янцю.

Крок 10. Перевертаємо і готуємо з іншого боку.

Крок 11. Смажена риба з цибулею на сковороді готова. Подавайте апетитне блюдо до столу!