Смажена риба з цибулею на сковороді
Смажена риба з цибулею на сковороді відмінно різноманітить ваше домашнє меню, а також порадує простим кулінарним процесом. Для нескладного приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Риба річкова – 0,8 кг
- Цибуля ріпчаста – 4 шт.
- Масло рослинне – 150 мл
- соєвий Соус – 6 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно – 4 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Рибу очищаємо і ріжемо її на порційні шматочки. Трохи солимо, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
Крок 2. Знімаємо з лушпиння ріпчастої цибулі, після ріжемо його кільцями.
Крок 3. Для кляру змішуємо курячі яйця і соєвий соус. Збиваємо виделкою або вінчиком.
Крок 4. Додаємо сюди борошно і чорний мелений перець. Збиваємо до повної однорідності.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кладемо сюди цибулю.
Крок 6. Обсмажуємо цибулю до легкого рум’янцю.
Крок 7. Далі цибулю перекладаємо на тарілку.
Крок 8. Підготовлену рибу обвалюють у борошні.
Крок 9. Далі продукт відправляємо в сковороду з олією. Смажимо до яскравого рум’янцю.
Крок 10. Перевертаємо і готуємо з іншого боку.
Крок 11. Смажена риба з цибулею на сковороді готова. Подавайте апетитне блюдо до столу!