Соковита горбуша на сковороді
Соковита горбуша на сковороді нікого не залишить байдужим. Таке смачне і поживне блюдо стане відмінним рішенням для сімейного святкового обіду або вечері. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Горбуша – 1 кг
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Сметана – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 3 ст. л.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо горбушу, промиваємо і очищаємо її.
Крок 2. Далі рибу поділяємо на філе і потім ріжемо на невеликі порційні шматочки.
Крок 3. Складаємо продукт в глибоку миску. Солимо, перчимо, акуратно перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин.
Крок 4. Очищаємо цибулю і ріжемо його на четвертинки.
Крок 5. Складаємо шматочки цибулі в чашу блендера разом із зубчиками часнику. Подрібнюємо.
Крок 6. У глибоку миску викладаємо сметану.
Крок 7. До сметані відправляємо масу з цибулі та часнику.
Крок 8. Розбиваємо сюди куряче яйце.
Крок 9. Додаємо сіль, перець, борошно і розпушувач.
Крок 10. Вимішуємо масу віночком до однорідності.
Крок 11. Вливаємо сюди рослинне масло і перемішуємо.
Крок 12. Занурюємо рибні шматочки в підготовлений кляр.
Крок 13. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди рибні шматочки і обсмажуємо до рум’янцю.
Крок 14. Соковита горбуша на сковороді готова. Пригощайтеся!