Смажені баклажани «як гриби на сковороді – 6 рецептів з покроковими фото

Баклажани «як гриби з цибулею на сковороді

Баклажани «як гриби з цибулею на сковороді – це швидка і неймовірно апетитна закуска, яка надовго позбавить вас від голоду, і не буде супроводжуватися тяжкістю в шлунку. Для приготування нам буде потрібно мінімальну кількість компонентів, а результат вас приємно здивує!

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Баклажани – 500 гр.
  • Цибуля – 150 гр.
  • Лист лавра – 1-2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продуктовий набір.

Крок 2. При необхідності знімаємо фіолетову шкірку і нарізаємо баклажани кубиками.

Крок 3. Висипаємо овоч в сковорідку з розігрітим рослинним маслом, перемішуємо.

Крок 4. Не гаючи часу, «звільняємо» цибулину від лушпиння і дрібно подрібнюємо.

Крок 5. У сковороду з баклажанами додаємо цибулю, сіль і лавровий лист.

Крок 6. Компоненти перемішуємо і тушкуємо під кришкою на невеликому полум’ї близько 15 хвилин.

Крок 7. Страва готуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!