Суп харчо класичний – 10 простих рецептів приготування з покроковими фото

Суп харчо класичний – це ситна, в міру пікантна та ароматна страва для цікавого сімейного обіду. Таке гаряче частування нікого не залишить байдужим. Для його приготування в домашніх умовах використовуйте перевірену кулінарну збірку з десяти простих і смачних рецептів з покроковими фотографіями.

Класичний суп харчо в домашніх умовах

Класичний суп харчо в домашніх умовах – це насичена за смаком, ароматна і неймовірно поживна страва, яка урізноманітнить ваше домашнє меню. Приготувати апетитне частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Яловичина на кістки – ¾ кг
  • Вода – 2 л.
  • Корінь селери – 50 гр.
  • Корінь петрушки – 1 шт.
  • Петрушка – 3 гілки
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт. (найбільші)
  • Морква – 2 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Перець чорний горошок – ½ ст.л.
  • Перець запашний горошком – ½ ст.л.
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Рис довгоозерний – 5 ст.л.
  • Ткемали – 4 ст.л.
  • Приправа «Хмели-Сунели» – 1 ст.л.
  • Цибуля зелена – 40 гр.
  • Базилік свіжий – 3 гілки
  • Кінза – 3 сітки
  • Часник – 5 зуб.
  • Цукор-пісок – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

Класичний суп харчо легко готується у домашніх умовах. Спочатку приготуємо бульйон. Для цього яловичину на кістки рубаємо на частини. Кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння. У процесі варіння обов’язково прибираємо піну.

Ріжемо на коріння, моркву і цибулину ріжемо на половинки.

Підготовлені продукти опускаємо у бульйон. Варимо півтори години на помірному вогні. За 20 хвилин до готовності додаємо сіль та спеції: лавровий лист та горошини перцю.

Проціджуємо готовий бульйон, м’ясо відокремлюємо від кісточок. Викладаємо це м’ясо в каструлю та заливаємо процідженим бульйоном.

Цибулю, що залишилася, ріжемо тонкими півкільцями або невеликими кубиками. Подрібнюємо гострий перець та помідори.

Овочі викладаємо в бульйон із м’ясом, доводимо до кипіння. Варимо 15 хвилин, потім додаємо рис, ткемалі, хмелі-сунелі та варимо 15 хвилин.

У глибокій мисці вимішуємо подрібнену зелень, часник та цукор.

Ароматну заготовку із зелені викладаємо в суп. Солимо вміст, доводимо до кипіння та вимикаємо вогонь. Закриваємо блюдо кришкою та залишаємо на 15 хвилин.

Класичний суп харчо в домашніх умовах готовий. Розливайте по тарілках та пригощайтеся!

Справжній харчо по-грузинськи з рисом

Справжнє харчо по-грузинськи з рисом – це знамените та улюблене багатьма гаряче блюдо для яскравого та ситного лиха. Такий пікантний грузинський суп порадує насиченим смаком, ароматом та апетитним зовнішнім виглядом. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Яловичі ребра – 400 г.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 1,5 голівки.
  • Вода – 3 л.
  • Олія – ​​4 ст.л.
  • Фарш говяжий – 300 гр.
  • Рис – 100 грн.
  • Паста томатная – 2 ст.л.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч.л.
  • Орегано – 1 ч.л.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Зіра – 0,5 ч.л.
  • Горіхи грецькі – 50 гр.
  • Ткемали – 2 ст.л.
  • Кінза – 8 гілок.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Одну цибулину ріжемо на половинки, так само робимо і з головкою часнику. Викладаємо овочі та яловичі ребра на лист з пергаментом.

Крок 2. Запікаємо продукти 20 хвилин за температури 220°.

Крок 3. Запечені інгредієнти заливаємо водою і варимо близько 60-90 хвилин до готовності яловичих ребер.

Крок 4. Цибулину, що залишилася, подрібнюємо і обсмажуємо на рослинній олії до м’якості.

Крок 5. Додаємо сюди яловичий фарш, добре все перемішуємо та обсмажуємо.

Крок 6. До фаршу із цибулею додаємо промитий рис.

Крок 7. Додаємо сюди подрібнені перець чилі та томатну пасту. Перемішуємо.

Крок 8. Виливаємо сюди 2-3 половники бульйону, перемішуємо і гасимо під кришкою 5 хвилин на повільному вогні.

Крок 9. В обсмажування додаємо орегано, хмелі-сунелі, зіру та ткемалі. Солимо за смаком. Перемішуємо.

Крок 10. Готовий бульйон проціджують через сито. Цибулю та часник прибираємо – вони більше не знадобляться.

Крок 11. Проціджений бульйон викладаємо в обсмажування. Заготівлю доводимо до кипіння та варимо на мінімальному вогні 20 хвилин.

Крок 12. З ребер знімаємо м’ясо та викладаємо його в суп.

Крок 13. Додаємо сюди подрібнені волоські горіхи та лавровий лист.

Крок 14. Викладаємо в суп подрібнений часник. Варимо 15 хвилин і вимикаємо вогонь. Закриваємо кришкою та даємо настоятися 20 хвилин.

Крок 15. Справжній харчо по-грузинськи з рисом готовий. Подавайте яскраве блюдо до столу, доповнивши зеленню!

Класичне харчо з яловичиною

Класичне харчо з яловичиною нікого не залишить байдужим. Ситний гарячий суп виходить дуже яскравим за смаком та ароматним. Така страва стане ідеальним рішенням для великого сімейного обіду. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт із покроковими фото.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Яловичина на кістки – 1 кг.
  • Вода – 2,5 л.
  • Рис – 120 гр.
  • Паста томатная – 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста середня – 4 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Корінь петрушки – 1 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Горіхи грецькі очищені – 50 гр.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • Гранатовий сік натуральний – 130 мл.
  • Кінза – 4 гілки.
  • Базилік – 4 гілки.
  • Перець гострий стручковий – 1 шт.
  • Часник -1 головка.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо бульйон. Яловичину обробляють на частини, заливаємо водою і варимо півтори години. У процесі варіння обов’язково прибираємо піну.

Крок 2. Бульйон проціджуємо через сито. Яловичину остуджуємо та відокремлюємо від кісточок. М’ясо ріжемо на невеликі шматочки, заливаємо ополоником бульйону і на якийсь час залишаємо.

Крок 3. Доводимо бульйон до кипіння, викладаємо сюди рис і додаємо сіль. Відправляємо в суп порізану яловичину і варимо разом 10 хвилин. Потім втручаємо сюди томатну пасту.

Крок 4. Подрібнюємо цибулю і смажимо її на олії близько 5 хвилин.

Крок 5. Обсмажену цибулю опускаємо в суп, перемішуємо. Солимо, перчимо, доповнюємо лавровим листком і тертим коренем петрушки.

Крок 6. Далі додаємо подрібнені волоські горіхи. Варимо 5 хвилин, додаємо хмелі-сунелі та вливаємо натуральний гранатовий сік. Варити на слабкому вогні ще 5 хвилин.

Крок 7. Подрібнюємо кінзу, базилік, гострий перець та часник.

Крок 8. Відправляємо подрібнені продукти в суп та вимикаємо вогонь. Закриваємо блюдо кришкою, обгортаємо рушником і залишаємо на 10 хвилин.

Крок 9. Класичне харчо з яловичиною готове. Частуйтесь!

Як приготувати харчо зі свинини в домашніх умовах

Як приготувати харчо зі свинини в домашніх умовах, розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. З простим кулінарним процесом впораються навіть новачки. Обов’язково беріть на замітку ідею і радуйте рідних апетитною та поживною гарячою стравою.

Час готування – 2 години

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинини – 0,6 кг.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Рис – 100 грн.
  • Часник – 1 головка.
  • Помідори/томатна паста – 3 шт./2 ст.
  • Олія – ​​30 мл.
  • Хмелі-сунелі – до смаку.
  • Перець червоний мелений – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Зелень – до смаку.
  • Вода – 2,5 л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Свинину ділимо на шматки, заливаємо водою та доводимо до кипіння. Потім варимо 40 хвилин на невеликому вогні, постійно прибираючи піну.

Крок 3. Очищаємо і подрібнюємо цибулю.

Крок 4. Невеликими кубиками обробляємо очищену картоплю.

Крок 5. Відміряємо необхідну кількість рису та кілька разів промиваємо його водою.

Крок 6. У каструлю з відвареним м’ясом додаємо рис, цибулю та картопля. Варимо 20 хвилин.

Крок 7. Ошпарюємо окропом помідори, очищаємо їх і подрібнюємо.

Крок 8. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди подрібнені помідори, томимо їх на помірному вогні 5 хвилин.

Крок 9. Томатну масу викладаємо в суп. Солимо блюдо, доповнюємо спеціями та варимо ще 5 хвилин.

Крок 10. Дрібно рубаємо промиту зелень та часник.

Крок 11. Додаємо зелень та часник у суп і вимикаємо вогонь. Закриваємо блюдо кришкою та даємо йому настоятися 20 хвилин.

Крок 12. Тепер ви знаєте, як приготувати харчо зі свинини в домашніх умовах. Обов’язково спробуйте!

Справжнє класичне харчо з баранини з рисом

Справжнє класичне харчо з баранини з рисом – це неймовірно поживна та яскрава страва, яка точно урізноманітнить ваше обіднє меню. Приготувати апетитне частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 3 години

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Баранини на кістки – 1 кг.
  • Вода – 2 л.
  • Клапи – 1 шматок. 10х10 см.
  • Цибуля ріпчаста червона – 5 шт.
  • Рис довгозерний – 200 гр.
  • Кінза – 8 гілок.
  • Петрушка – 8 гілок.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Перець гострий стручковий – 1 шт.
  • Горіхи грецькі мелені – 150 гр.
  • Витрати – 1,5 ч.л.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Перець запашний горошок – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Баранину на кістки рубаємо на частини і кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння на повільному вогні.

Крок 2. У процесі варіння обов’язково прибираємо піну шумівкою. Після кипіння зменшуємо вогонь і варимо бульйон із м’ясом 2 години.

Крок 3. Клапи кладемо в невелику тарілку, заливаємо невеликою кількістю окропу і перемішуємо. Залишаємо на 15 хвилин до розм’якшення.

Крок 4. У бульйон відправляємо подрібнену цибулю, рис та пов’язаний пучок зелені. Варимо разом 15 хвилин. Пару гілок кінзи залишаємо для подальшого додавання до супу.

Крок 5. Подрібнюємо часник і розтираємо його із сіллю, подрібненими горіхами, гострим перцем та невеликою кількістю кінзи. Виливаємо сюди трохи бульйону і ще раз ретельно вимішуємо.

Крок 6. Викладаємо в суп клапи, ароматну заготовку з часником та спеції. Варимо ще 10 хвилин на слабкому вогні, потім видаляємо пучок зелені та вимикаємо плиту. Закриваємо блюдо кришкою та залишаємо на 15 хвилин.

Крок 7. Справжнє класичне харчо із баранини з рисом готове. Розливайте по тарілках та подавайте до столу!

Просте та смачне харчо з курки

Просте та смачне харчо з курки – це апетитне та нескладне у виконанні страва для домашнього обіднього столу. Такий гарячий порадує поживністю та насиченим смаком. Для швидкого виконання використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Гомілка куряча – 3 шт.
  • Вода – 2 л.
  • Морква – 200 грн.
  • Цибуля ріпчаста біла – 150 гр.
  • Рис басматі – 100 г.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Паста томатная – 60 гр.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • Перець запашний горошок – 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком.
  • Часник – 4 зуби.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Знімаємо шкірку з курячих ніжок, промиваємо під водою.

Крок 2. Викладаємо ніжки в каструлю та заливаємо водою. Варимо бульйон 40-60 хвилин після закипання. У процесі варіння обов’язково прибираємо піну.

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву, обсмажуємо овочі на олії до м’якості. Потім перекладаємо у готовий бульйон. Відварені ніжки остуджуємо, відокремлюємо м’ясо від кісток і відправляємо його назад у каструлю.

Крок 4. Добре рис промиваємо під водою та викладаємо в каструлю.

Крок 5. Підготуємо необхідні спеції зі списку. Часник ріжемо на невеликі частини. Відправляємо лавровий лист, запашний перець, хмелі-сунелі та часник у суп, солимо за смаком.

Крок 6. Сюди ж викладаємо томатну пасту.

Крок 7. Перемішуємо вміст і варимо до готовності рису, потім вимикаємо вогонь. Даємо настоятися під кришкою до подачі.

Крок 8. Просте та смачне харчо з курки готове. Розливайте по тарілках та пригощайтеся!

Як приготувати харчо з рисом і томатною пастою

Як приготувати харчо з рисом та томатною пастою, ділимося у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Ваші близькі не зможуть встояти перед яскравим смаком та поживними властивостями гарячої страви. Обов’язково беріть на замітку ідею та приступайте до процесу!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,6 кг.
  • Рис – 150 грн.
  • Вода – 2,5 л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатная – 25 гр.
  • Спеції для супу – до смаку.
  • Кинза – 1 пучок.
  • Часник – до смаку.
  • Уцхо-сунелі – 2 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор – до смаку.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Варимо бульйон із яловичини близько 40 хвилин після закипання. Солимо на смак і обов’язково прибираємо піну.

Крок 2. М’ясо дістаємо з бульйону і даємо йому охолонути. Сам бульйон проціджуємо та ставимо назад на вогонь.

Крок 3. Окремо обсмажуємо подрібнену цибулю на олії. Додаємо до нього спеції для супу.

Крок 4. Можна використовувати спеціальне заправлення для харчо.

Крок 5. У сковороду викладаємо добре промитий рис, акуратно перемішуємо і обсмажуємо трохи.

Крок 6. Охолоджену яловичину ріжемо невеликими кубиками і відправляємо назад у бульйон.

Крок 7. Викладаємо в суп засмажку з рисом та цибулею. Відразу ж додаємо томатну пасту, перемішуємо та варимо 20 хвилин.

Крок 8. Розтираємо у ступці уцхо-сунелі.

Крок 9. Подрібнюємо часник та кінзу.

Крок 10. Спеції, часник та кінзу відправляємо в суп. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися страві під кришкою 20 хвилин.

Крок 11. Тепер ви знаєте, як приготувати харчо з рисом та томатною пастою. Беріть на замітку!

Справжнє грузинське харчо з волоськими горіхами

Справжнє грузинське харчо з волоськими горіхами – це улюблена багатьма традиційна гаряча страва для яскравого та поживного обіду. Такий суп порадує насиченим смаком, пікантністю та апетитним ароматом. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час приготування – 3 години 40 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина на кісточки – 0,8 кг.
  • Рис – 70-120 грн.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Помідори – 2 шт.
  • Соус ткемали – 100 гр.
  • Горіхи грецькі – 100 гр.
  • Сіль – 2 ч.л.
  • Перець гострий стручковий – 1 шт.
  • Коріандр – 0,5 ч.л.
  • Вода– 3 л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 2 ч.л.
  • Кинза – 1 пучок.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Шматки м’яса заливаємо холодною водою та доводимо до кипіння.

Крок 2. У процесі варіння обов’язково прибираємо піну. Варимо до повної готовності м’яса близько 2:00.

Крок 3. Через годину бульйон солимо. Потім його остуджуємо та видаляємо жир, який утворюється на поверхні. Приготування справжнього бульйону – довгий процес, тому можете приготувати його заздалегідь.

Крок 4. Підготуємо всі інші продукти. Овочі відразу очищаємо і промиваємо. Рис добре промиваємо до прозорої води.

Крок 5. М’ясо з бульйону остуджуємо та розбираємо на волокна. Сам бульйон проціджуємо і знову доводимо до кипіння. Додаємо сюди рис та варимо 10 хвилин.

Крок 6. У чашу блендера відправляємо очищені горіхи з часником. Перемелюємо.

Крок 7. Вимішуємо горіхи із сухими спеціями: коріандром, чорним меленим перцем та хмелі-сунелі.

Крок 8. Подрібнюємо очищену цибулю.

Крок 9. Смажити цибулю на яловичому жирі і олії до рум’янцю.

Крок 10. Ошпарюємо помідори, очищаємо їх і подрібнюємо в блендері.

Крок 11. Подрібнені помідори відправляємо до цибулі, перемішуємо і гасимо всі разом 5 хвилин.

Крок 12. Подрібнюємо гострий перець.

Крок 13. У сковороду з цибулею відправляємо гострий перець, лавровий лист і суміш горіхів і часнику. Знову все перемішуємо і гасимо ще 5 хвилин.

Крок 14. Додаємо сюди подрібнену кінзу та соус ткемалі.

Крок 15. Перемішуємо та прибираємо з вогню.

Крок 16. Заправку викладаємо в суп разом з м’ясом, солимо до смаку і доводимо до кипіння. Через пару хвилин вимикаємо вогонь і даємо настоятися страві під кришкою.

Крок 17. Справжнє грузинське харчо з волоськими горіхами готове. Подавайте до столу!

Суп харчо з перловкою

Суп харчо з перловкою – це смачна і проста у виконанні страва для домашнього обіду. Такий продукт порадує поживністю та апетитним зовнішнім виглядом. Для швидкого виконання використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки. Урізноманітнюйте звичне меню!

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Баранина – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Паста томатная – 80 гр.
  • Крупа перловая – 4 ст.л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Зелень – 40 гр.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Шматки баранини заливаємо водою та доводимо до кипіння, потім варимо близько 90 хвилин. У процесі варіння обов’язково прибираємо піну.

Крок 3. Заздалегідь промиваємо перлову крупу і на якийсь час заливаємо її окропом. Дрібно рубаємо зелень, часник та цибулю.

Крок 4. Нарізану цибулю обсмажуємо до рум’янцю на сковороді з олією. Додаємо сюди часник та томатну пасту, перемішуємо і томимо під кришкою до одержання густого соусу.

Крок 5. Бульйон проціджуємо і знову кип’ятимо, додаємо сюди перлову крупу та цибульну масу. Варимо 20 хвилин. Охолоджуємо м’ясо, відокремлюємо його від кістки та відправляємо назад у суп.

Крок 6. Варимо страву ще 20 хвилин, потім доповнюємо сіллю, спеціями та зеленню. Варимо ще 15 хвилин і забираємо з вогню.

Крок 7. Суп харчо з перловкою готовий. Розкладайте по тарілках та подавайте до столу!

Класичне харчо з ткемалі

Класичне харчо з ткемалі – це яскраве до смаку, в міру пікантне та неймовірно поживне блюдо для вашого апетитного домашнього обіду. Приготувати цікавий суп із додаванням ткемалі зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 2 години 50 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Часник – 1 головка.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Рис – 3 ст.л.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Ткемалі пюре – 0,5 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Хмелі-сунелі – до смаку.
  • Горіхи грецькі очищені – 0,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні інгредієнти.

Крок 2. Шматки м’яса заливаємо водою і доводимо до кипіння. Варимо півтори години до утворення наваристого бульйону. У процесі варіння обов’язково прибираємо піну.

Крок 3. З готового бульйону дістаємо м’ясо, остуджуємо його та відокремлюємо від кісточки. Кладемо м’ясо назад у бульйон.

Крок 4. Перами ріжемо цибулю, очищаємо часник, дрібними кубиками рубаємо моркву, подрібнюємо зелень.

Крок 5. Додаємо в суп ткемалі, перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Додаємо сюди нарізану моркву та варимо все разом ще 10 хвилин.

Крок 6. Викладаємо в суп порізану цибулю, нудимо під кришкою при невеликому кипінні 30 хвилин.

Крок 7. Підрум’янюємо горіхи на сухій сковороді, потім розтираємо їх у ступці.

Крок 8. До горіхів додаємо подрібнений часник і розтираємо разом.

Крок 9. Повертаємось до супу. Кладемо сюди рис. Варимо 10 хвилин.

Крок 10. Викладаємо у блюдо заправку з горіхів та часнику, варимо ще 15 хвилин.

Крок 11. У тарілці з’єднуємо сіль та спеції зі списку.

Крок 12. Всі ці спеції відправляємо в суп, перемішуємо та варимо 5 хвилин при невеликому кипінні.

Крок 13. Посипаємо суп подрібненою зеленню і кип’ятимо ще кілька хвилин. Вимикаємо плиту і даємо частування настоятися перед подачею.

Крок 14. Класичне харчо з ткемалі готове. Скоріше спробуйте!