Суп харчо класичний – 10 простих рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати харчо з рисом і томатною пастою

Як приготувати харчо з рисом та томатною пастою, ділимося у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Ваші близькі не зможуть встояти перед яскравим смаком та поживними властивостями гарячої страви. Обов’язково беріть на замітку ідею та приступайте до процесу!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,6 кг.
  • Рис – 150 грн.
  • Вода – 2,5 л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Паста томатная – 25 гр.
  • Спеції для супу – до смаку.
  • Кинза – 1 пучок.
  • Часник – до смаку.
  • Уцхо-сунелі – 2 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Цукор – до смаку.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Варимо бульйон із яловичини близько 40 хвилин після закипання. Солимо на смак і обов’язково прибираємо піну.

Крок 2. М’ясо дістаємо з бульйону і даємо йому охолонути. Сам бульйон проціджуємо та ставимо назад на вогонь.

Крок 3. Окремо обсмажуємо подрібнену цибулю на олії. Додаємо до нього спеції для супу.

Крок 4. Можна використовувати спеціальне заправлення для харчо.

Крок 5. У сковороду викладаємо добре промитий рис, акуратно перемішуємо і обсмажуємо трохи.

Крок 6. Охолоджену яловичину ріжемо невеликими кубиками і відправляємо назад у бульйон.

Крок 7. Викладаємо в суп засмажку з рисом та цибулею. Відразу ж додаємо томатну пасту, перемішуємо та варимо 20 хвилин.

Крок 8. Розтираємо у ступці уцхо-сунелі.

Крок 9. Подрібнюємо часник та кінзу.

Крок 10. Спеції, часник та кінзу відправляємо в суп. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися страві під кришкою 20 хвилин.

Крок 11. Тепер ви знаєте, як приготувати харчо з рисом та томатною пастою. Беріть на замітку!