Швидкий і смачний суп із сочевиці з копченостями
Крім того, що сочевиця дуже корисний продукт, в деяких країнах вона вважається символом щастя і благополуччя. Тому, безперечно, варто включити в свій раціон живильні супи з сочевиці.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Копченості – 500 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 2,5-3 л
- Сочевиця – 300 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. У каструлі розігрійте рослинне масло, обсмажте на ньому подрібнені цибулю і моркву.
2. Картоплю наріжте кубиками. У каструлю налийте воду, доведіть до кипіння, покладіть картоплю і варіть 15 хвилин.
3. Копченості наріжте на порційні шматки.
4. Сочевицю промити проточною водою.
5. Викладіть сочевицю в киплячий бульйон. Через 5 хвилин додайте копченості і лавровий лист, продовжуйте варити 20 хвилин. Потім вийміть лавровий лист, посоліть, поперчіть і додайте рубану зелень.
6. Подавайте Суп з сухариками або свіжим хлібом.
Приємного апетиту!