Суп з галушками на курячому бульйоні – 8 покрокових рецептів бабусиного супу з фото

Суп з сирними галушками на курячому бульйоні

Суп із сирними галушками на курячому бульйоні точно нікого не залишить байдужим і яскраво урізноманітнить обідній стіл. Гаряча страва виходить цікавою за смаком, ароматною та поживною. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Крупа манна – 100 гр.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Шпинат – 50 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Сіль – 1 год.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Кріп – для подачі.

Для курячого бульйону:

  • Спинки курячі – 400 гр.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Корінь селери – 0,25 шт.
  • Вода – 2,5 л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку підготуємо всі продукти для курячого бульйону. Моркву, цибулю і корінь селери добре промиваємо і очищаємо від лушпиння і шкірки.

Крок 2. Складаємо в каструлю куряче м’ясо та овочі. Заливаємо їх водою і доводимо до кипіння, потім варимо на слабкому вогні 40 хвилин. У процесі обов’язково прибираємо піну.

Крок 3. Після готовності з бульйону дістаємо всі продукти за допомогою шумівки.

Крок 4. Тепер підготуємо решту інгредієнтів. Відразу можна розігріти духовку до 180 °.

Крок 5. У глибоку миску відправляємо курячі яйця, манну крупу, сіль і сюди натираємо на дрібній тертці сир.

Крок 6. Вміст миски збиваємо за допомогою занурювального блендера.

Крок 7. Отриману масу ділимо на три рівні частини. Розливаємо тісто по різних тарілках. В одну тарілку додаємо томатну пасту, в другу шпинат.

Крок 8. Ще раз вимішуємо всі заготовки. Так у нас виходить три сирні тести різного кольору.

Крок 9. Лист застилаємо пергаментом і викладаємо сюди всі підготовлені маси.

Крок 10. Випікаємо у розігрітій духовці близько 10 хвилин. Після виймаємо та остуджуємо.

Крок 11. Заготівлі, що остигли, обробляємо на акуратні кубики.

Крок 12. Занурюємо оригінальні сирні галушки в курячий бульйон і знову доводимо до кипіння. Після цього варимо 5 хвилин. Додаємо сіль та чорний мелений перець.

Крок 13. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися супу під кришкою близько 10 хвилин.

Крок 14. Суп із сирними галушками на курячому бульйоні готовий. Розливайте по тарілках та спробуйте!