Свинина з ананасами в духовці – 8 рецептів з покроковими фото

Свинина з ананасами і помідорами в духовці

Свинина з ананасами і помідорами в духовці – ще одна інтерпретація м’яса по-французьки. Ніжність свинини, солодкість ананасів і соковитість помідорів гармонійно поєднується в цьому блюді. Запечена таким чином свинина прикрасить будь-яке святкове застілля.

Час готування – 85 хв.

Час приготування – 35-40 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • М’якоть свинини – 0,5 кг
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Ананас консервований – 0,5 банки.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Помідори – 2 шт.
  • Майонез – 50 мл
  • Сир твердий – 120 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячу корейку обмийте, висушіть і наріжте смужками приблизно 1-1,5 сантиметра завтовшки. Кожен шматочок свинини прикрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молоточком. Свинину посоліть, і приправте за смаком.

Крок 2. Далі швидко обсмажте відбивні на сковороді до рум’яної скоринки.

Крок 3. Потім обсмажену свинину розкладіть на деку. На кожен шматок покладіть по кільцю консервованого ананаса і часточки помідора. Змастіть заготовки майонезом і посипте сирної стружкою.

Крок 4. Надішліть деко в духовку. Запікайте м’ясо при 175 градусах протягом 45 хвилин.

Крок 5. Запечену свинину з помідорами і ананасом подавайте з гарніром на свій розсуд. Приємного апетиту!