Свинина з ананасами і помідорами в духовці
Свинина з ананасами і помідорами в духовці – ще одна інтерпретація м’яса по-французьки. Ніжність свинини, солодкість ананасів і соковитість помідорів гармонійно поєднується в цьому блюді. Запечена таким чином свинина прикрасить будь-яке святкове застілля.
Час готування – 85 хв.
Час приготування – 35-40 хв.
Порції – 6.
Склад:
- М’якоть свинини – 0,5 кг
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Ананас консервований – 0,5 банки.
- Сіль поварена – за смаком.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Помідори – 2 шт.
- Майонез – 50 мл
- Сир твердий – 120 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Свинячу корейку обмийте, висушіть і наріжте смужками приблизно 1-1,5 сантиметра завтовшки. Кожен шматочок свинини прикрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молоточком. Свинину посоліть, і приправте за смаком.
Крок 2. Далі швидко обсмажте відбивні на сковороді до рум’яної скоринки.
Крок 3. Потім обсмажену свинину розкладіть на деку. На кожен шматок покладіть по кільцю консервованого ананаса і часточки помідора. Змастіть заготовки майонезом і посипте сирної стружкою.
Крок 4. Надішліть деко в духовку. Запікайте м’ясо при 175 градусах протягом 45 хвилин.
Крок 5. Запечену свинину з помідорами і ананасом подавайте з гарніром на свій розсуд. Приємного апетиту!