Сирний крем для торта – це неймовірно ніжне і повітряне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. Такий продукт зробить ваш десерт ще більш яскравим і цікавим за смаком. Перед тим як переступити до кулінарного процесу, рекомендуємо скористатися перевіреними рецептами з нашої збірки.
Сирний крем для бісквітного торта в домашніх умовах
Сирний крем простий у приготуванні і не вимагає багато часу для виконання. Мабуть, основна умова для успішного результату – це якісний сир. Він повинен бути свіжим, м’яким і ніжним. З поганої сировини смачний крем не вийде. Також важливо добре пробити блендером сир або протерти через сито – дрібні крупинки повинні розійтися, а загальна консистенція стати однорідною.
Інгредієнти на
0.9 кг.
- Сир 9% 500 гр.
- Масло вершкове 300 гр.
- Цукрова пудра 150 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати сирний крем для торта в домашніх умовах? Сир протираємо через дрібне сито або добре пробиваємо блендером – важливо домогтися однорідності, кремообразности продукту і позбутися від крупинок. Що стосується жирності сиру, то варто зупинитися на низькому або середньому відсотку. До складу крему входить також вершкове масло, тому підсумкова жирність маси і так висока, не варто її збільшувати додатково сиром.
- Вершкове масло дістаємо з холодильника і даємо йому повністю розм’якнути.
- масло Викладаємо в миску, висипаємо також цукрову пудру і починаємо збивати на низьких обертах, поступово додаючи швидкість.
- Коли олійно-цукрова маса стане пишною, починаємо частинами додавати підготовлений сир. Після кожного додавання добре збиваємо. Після того, як всі компоненти будуть змішані і збиті, припиняємо роботу і готовий крем ставимо в холодильник до моменту використання.

Приємного апетиту!