Класичний сирний суп з куркою по-французьки
Цей сирний суп за французьким рецептом не складно приготувати в домашніх умовах. Страва підходить для обідньої перерви і обов’язково порадує ваших рідних ніжним смаком і яскравим ароматом.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Філе куряче – 500 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир плавлений – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Кріп сушений – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Петрушка – 1 пучок.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Куряче філе промиваємо і відварюємо в підсоленій воді.
2. Підготуємо інші овочі. Картоплю ріжемо кубиками, моркву і цибулю подрібнюємо будь-яким зручним способом.
3. В окремій каструлі з товстим дном обсмажуємо цибулю і моркву на рослинній олії.
4. Заливаємо овочі курячим бульйоном. Додаємо в нього картоплю, сушений кріп і чорний мелений перець.
5. Викладаємо плавлений сир, солимо за смаком. Варимо 3 хвилини і вимикаємо плиту.
6. Готовий суп розливаємо по тарілках і додаємо в них нарізане кубиками куряче філе.
7. Подрібнюємо петрушку і також додаємо в тарілки. Готово, подаємо сирний суп по-французьки до столу!