Сирний торт зі збитими вершками
Оригінальний торт для вашого столу – сирний торт зі збитими вершками. Солодке частування підходить як для свят, так і для звичайного чаювання в колі сім’ї. Беріть на замітку!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Склад:
- Борошно – 300 гр.
 - Масло вершкове – 100 гр.
 - Кефір – 1 склянка
 - Цукор – 150 гр.
 - Яйце – 2 шт.
 - імбирний Порошок – 15 гр.
 - Розпушувач – 5 гр.
 - Сода – 0,5 ч. л.
 - Сіль – 1 щіпка.
 
Для сирного шару:
- Сир – 350 гр.
 - Масло вершкове – 150 гр.
 - Сметана – 50 гр.
 - цукрова Пудра – 120 гр.
 - Цукор ванільний – 5 гр.
 
Для прикраси:
- Вершки – 250 гр.
 - цукрова Пудра – 50 гр.
 - Цукати – за смаком.
 
Процес приготування:
- В глибоку миску вливаємо кефір, доповнюємо його сіллю, цукром і збиваємо.

 - Сюди ж розбиваємо курячі яйця.

 - Слідом вливаємо розтоплене остигле масло. Продовжуємо збивати.

 - Поступово просіваємо борошно з розпушувачем і содою.

 - Додаємо імбирний порошок.

 - Збиваємо тісто до однорідності.
 - Після переливаємо його в форму і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

 - Для сирного шару гарненько збиваємо зазначені в списку інгредієнти.

 - Обмазуємо масою запечений корж.

 - Вершки збиваємо з цукровою пудрою до пишної маси. Укладаємо заготовку на сирний шар.

 - Прикрашаємо торт цукатами, ставимо його в холодильник для просочення і подаємо до столу.

 






















