Як приготувати тарталетки з червоною рибою та ікрою?
Тарталетки з червоною рибою та ікрою – проста, але неймовірно смачна закуска на святковий стіл. Частування виходить дуже ніжним, апетитним і поживним. Від них просто неможливо відірватися!
Порції: 15
Час готування:25 хв.
Склад:
- масло – 50 гр.
- Червона ікра – 100 гр.
- Червона риба – 150 гр.
- Пісочний тарталетки – 15 шт.
- Листя салату —
Процес приготування:
1. Червону рибу потрібно нарізати невеликими смужками.
2. Вершкове масло залишаємо на столі, щоб воно стало м’яким при кімнатній температурі. Потім збиваємо його блендером і викладаємо масу в кондитерський мішок.
3. Листя салату промиваємо водою і розрізаємо на невеликі шматочки, так щоб їх зручно було покласти на дно тарталетки.
4. Тепер звертаємо смужки риби у формі трояндочки, укладаємо лист салату.
5. Поруч з рибою засипаємо трохи ікри.
6. І по боках від неї робимо два невеликих квіточки з масла.
Приємного апетиту!