Смачні тефтелі з індички
Смачні тефтелі з індички – це страва, в ста грамах якої міститься аж 10 грамів білка! Відповідно, страва має не тільки чудові смакові характеристики, але ще й безліч корисних властивостей. Приготуйте собі такі тефтелі після занять спортом.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Філе індички – 300 гр.
 - Морквина – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Рис відвареної – 5 ст.л.
 - Часник – 2 зуб.
 - Олія – для смаження.
 - Мука – 1 ст.л.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 
Процес приготування:
Крок 1. З м’яса видаляємо всі плівки і ополіскуємо, з цибулі та моркви видаляємо лушпиння та шкірку і обдаємо коренеплоди водою.

Крок 2. Індичку ріжемо на невеликі шматочки.

Крок 3. І пробиваємо у блендері до консистенції фаршу.

Крок 4. Цибулю та часник дрібно нарізаємо, моркву подрібнюємо за допомогою бурякової терки.

Крок 5. Перемішуємо птицю з рисом, сіллю та приправами.

Крок 6. Овочі пасеруємо на олії при частому помішуванні 4-5 хвилин.

Крок 7. Втручаємо засмажку у фарш і ліпимо тефтелі.

Крок 8. Пануємо напівфабрикати в борошні.

Крок 9. Розігріваємо рослинну олію та обсмажуємо тефтелі з усіх боків до утворення характерної скоринки, потім вливаємо трохи води та зменшуємо нагрівання, доводимо до готовності під кришкою (10-15 хвилин).

Крок 10. Розкладаємо ароматну страву по тарілках і дегустуємо. Готуйте та отримуйте задоволення!













