«Тещин язик» з кабачків без оцту
«Тещин язик» з кабачків без оцту порадує вас цікавим смаком і гарним зовнішнім виглядом. Щоб приготувати таку яскраву заготовку на тривале зберігання, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Ваші близькі та гості оцінять яскравий смак частування.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 3 л.
Інгредієнти:
- Кабачки – 3 кг
- Морква – 5 шт.
- Перець гострий – 1 шт.
- Часник – 100 гр.
- томатний Сік – 1 л
- Масло рослинне – 1 ст.
- Цукор – 1 склянка
- Сіль – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачки і нарізаємо тонкими півкільцями.
Крок 2. Очищену моркву, часник і гострий перець необхідно подрібнити.
Крок 3. Робимо це в блендері або пропускаємо через м’ясорубку.
Крок 4. Виливаємо В каструлю олію.
Крок 5. Додаємо вказану кількість солі.
Крок 6. Відміряємо і всипаємо цукор. Перемішуємо і кип’ятимо.
Крок 7. Сюди відправляємо кабачки. Тушкуємо, поки вони не почнуть пускати сік.
Крок 8. Відправляємо в каструлю подрібнені овочі.
Крок 9. Кип’ятимо заготівлю і варимо близько 30 хвилин на невеликому вогні, постійно помішуючи. Потім частування розливаємо по стерилізованим банкам. Закатуємо і даємо їм повністю охолонути.
Крок 10. «Тещин язик» з кабачків без оцту готовий. Прибирайте на зберігання в прохолодне місце!