Тещин язик з кабачків на зиму – 10 рецептів салату з покроковими фото

«Тещин язик» з кабачків без оцту

«Тещин язик» з кабачків без оцту порадує вас цікавим смаком і гарним зовнішнім виглядом. Щоб приготувати таку яскраву заготовку на тривале зберігання, використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Ваші близькі та гості оцінять яскравий смак частування.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3 л.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 кг
  • Морква – 5 шт.
  • Перець гострий – 1 шт.
  • Часник – 100 гр.
  • томатний Сік – 1 л
  • Масло рослинне – 1 ст.
  • Цукор – 1 склянка
  • Сіль – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачки і нарізаємо тонкими півкільцями.

Крок 2. Очищену моркву, часник і гострий перець необхідно подрібнити.

Крок 3. Робимо це в блендері або пропускаємо через м’ясорубку.

Крок 4. Виливаємо В каструлю олію.

Крок 5. Додаємо вказану кількість солі.

Крок 6. Відміряємо і всипаємо цукор. Перемішуємо і кип’ятимо.

Крок 7. Сюди відправляємо кабачки. Тушкуємо, поки вони не почнуть пускати сік.

Крок 8. Відправляємо в каструлю подрібнені овочі.

Крок 9. Кип’ятимо заготівлю і варимо близько 30 хвилин на невеликому вогні, постійно помішуючи. Потім частування розливаємо по стерилізованим банкам. Закатуємо і даємо їм повністю охолонути.

Крок 10. «Тещин язик» з кабачків без оцту готовий. Прибирайте на зберігання в прохолодне місце!