Тісто на пельмені з рисового борошна
Тісто на пельмені з рисового борошна виходить не лише смачним, а й корисним. Такий продукт вийде менш калорійним, ніж із традиційного пшеничного борошна. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями та порадуйте рідних апетитними пельменями.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1 кг.
Інгредієнти:
- Борошно рисове – 0,5 кг.
- Цукор – 5 гр.
- Сіль – 2,5 гр.
- Вода – 350 мл.
- Яйце – 1 шт.
- Олія – 10 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо основні продукти. Рисове борошно добре просіваємо через дрібне металеве сито, потім перемішуємо її з сіллю та цукром.

Крок 3. В окремому посуді з’єднуємо куряче яйце та воду. Збиваємо до однорідності.

Крок 3. У борошні робимо поглиблення та виливаємо сюди рідку суміш.

Крок 4. Змащуємо руки олією і починаємо перемішувати вміст, формуючи однорідну грудку. Спершу це буде нелегко, але якщо ретельно вимішувати протягом 15 хвилин, то вийде.

Крок 5. Сформований ком обертаємо харчовою плівкою і залишаємо на 20 хвилин.

Крок 6. Далі заготівлю розкочуємо та поділяємо на акуратні кола.

Крок 7. Тісто на пельмені з рисового борошна готове. Починайте подальші приготування!













