Торт «Негр в піні» на кефірі
Торт «Негр в піні» на кефірі – це простий і цікавий за смаком домашній торт, який послужить прекрасним доповненням до чашки гарячого чаю. На приготування ви не витратите багато часу. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Варення – 1 склянка
- Сода – 1 ч. л.
- Кефір – 1 склянка
- Яйце велике – 2 шт.
- Цукор – 0,5 склянки
- Пудра цукрова – 4,5 ст. л.
- Сир сирний – 0,5 кг
- Какао -порошок – 1,5 ст. л.
- ягідне Желе – 3 ст. л.
- Вершки – 150 мл
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо варення з кефіром і содою. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо цукор і добре перемішуємо.
Крок 3. Додаємо сюди борошно і какао. Знову все вимішуємо до зникнення грудочок.
Крок 4. Перелити масу у форму для випікання.
Крок 5. Випікаємо бісквіт 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після остуджуємо продукт і ділимо на коржі.
Крок 6. Корж обмазуємо ягідним желе.
Крок 7. Збиваємо крем з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри. Обмазуємо корж кремом, доповнюємо другим коржем. Весь десерт також обмазуємо кремом і прикрашаємо за своїм смаком.
Крок 8. Торт «Негр в піні» на кефірі готовий. Можна подавати до столу!