Торт Негр в піні – 5 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Торт «Негр в піні» на кефірі

Торт «Негр в піні» на кефірі – це простий і цікавий за смаком домашній торт, який послужить прекрасним доповненням до чашки гарячого чаю. На приготування ви не витратите багато часу. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Варення – 1 склянка
  • Сода – 1 ч. л.
  • Кефір – 1 склянка
  • Яйце велике – 2 шт.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Пудра цукрова – 4,5 ст. л.
  • Сир сирний – 0,5 кг
  • Какао -порошок – 1,5 ст. л.
  • ягідне Желе – 3 ст. л.
  • Вершки – 150 мл

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо варення з кефіром і содою. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо цукор і добре перемішуємо.

Крок 3. Додаємо сюди борошно і какао. Знову все вимішуємо до зникнення грудочок.

Крок 4. Перелити масу у форму для випікання.

Крок 5. Випікаємо бісквіт 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після остуджуємо продукт і ділимо на коржі.

Крок 6. Корж обмазуємо ягідним желе.

Крок 7. Збиваємо крем з кисломолочного сиру, вершків і цукрової пудри. Обмазуємо корж кремом, доповнюємо другим коржем. Весь десерт також обмазуємо кремом і прикрашаємо за своїм смаком.

Крок 8. Торт «Негр в піні» на кефірі готовий. Можна подавати до столу!