Як правильно заморозити цвітну капусту на зиму?
Що робити з великим урожаєм цвітної капусти? Заморозьте їх на зиму і використовувати в кулінарних цілях в будь-який час року. Це зробити легко, досить слідувати простим правилам.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 1 кг
Інгредієнти:
- Капуста кольорова – 1 кг
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Качан цвітної капусти старанно промиваємо під холодною водою.
2. Далі знімаємо з овоча верхні листки.
3. Поділяємо овоч на невеликі суцвіття. Зробити це можна руками або за допомогою ножа.
4. Підготовлений продукт опустіть у миску з холодною підсоленою водою на 20 хвилин.
5. Після цього капусту опускаємо в каструлю з киплячою водою рівно на три хвилини.
6. Охолоджуємо заготовку під струменем холодної води.
7. Розкладаємо суцвіття по рушникові. Даємо їм повністю обсохнути.
8. Розміщуємо продукт у фасувальні пакети і перекладаємо їх у морозильну камеру. Готово!