Цвітна капуста на зиму – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як правильно заморозити цвітну капусту на зиму?

Що робити з великим урожаєм цвітної капусти? Заморозьте їх на зиму і використовувати в кулінарних цілях в будь-який час року. Це зробити легко, досить слідувати простим правилам.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 1 кг

Інгредієнти:

  • Капуста кольорова – 1 кг
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Качан цвітної капусти старанно промиваємо під холодною водою.

2. Далі знімаємо з овоча верхні листки.

3. Поділяємо овоч на невеликі суцвіття. Зробити це можна руками або за допомогою ножа.

4. Підготовлений продукт опустіть у миску з холодною підсоленою водою на 20 хвилин.

5. Після цього капусту опускаємо в каструлю з киплячою водою рівно на три хвилини.

6. Охолоджуємо заготовку під струменем холодної води.

7. Розкладаємо суцвіття по рушникові. Даємо їм повністю обсохнути.

8. Розміщуємо продукт у фасувальні пакети і перекладаємо їх у морозильну камеру. Готово!