Цибульні кільця – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачні цибульні кільця з сиром

Цибульні кільця з сиром – страва красиве і оригінальне, гарнір до м’яса і відмінна закуска. Приготування їх більш складне, ніж інші рецепти цибулевих кілець, але буде вашою гордістю. Для страви береться будь-який твердий сир. Панируются кільця з сиром в потрійний паніровці і смажать у фритюрі.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Цибуля велика – 3 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Борошно – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сухарі панірувальні – 200 гр.
  • Масло рослинне – 200 мл
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Великі цибулини очистіть від лушпиння і промийте. Потім гострим ножем наріжте їх кільцями товщиною в 1-1,5 см. Підстави цибулин і маленькі кільця відкладіть в сторону.

Крок 2. Потім цибульні кільця розділіть на окремі кільця.

Крок 3. Розсортуйте їх по 2 штуки таким чином, щоб одне кільце містилося в інше на відстані в 1-2 мм, тобто приберіть одне кільце між двома іншими.

Крок 4. Твердий сир наріжте тонкими шматочками відповідно товщині кілець і відстані між ними.

Крок 5. Скибочки нарізаного сиру акуратно покладіть між двома кільцями.

Крок 6. У три окремі чашки насипте борошно для панірування, панірувальні сухарі і в третій курячі яйця збийте, додавши до них сіль за смаком. Кожне цибулеве кільце з сиром обвалюйте в паніровці в такій послідовності: борошно – яйце – сухарі – знову яйце – сухарі знову.

Крок 7. У посуді для фритюру добре розігрійте 200 мл рослинного масла. У гаряче масло по черзі опускайте кільця в паніровці і обсмажуйте їх по парі хвилин з обох сторін і до красивого рум’яного кольору.

Крок 8. Цибульні кільця з сиром готові. Серветками видаліть надлишок масла, і можете подавати страву до столу, доповнивши його соусом по своєму смаку. Приємного апетиту!