Цибульні кільця – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Цибульні кільця як в Бургер Кінг

Цибульні кільця як в «Бургер Кінг» являють собою цибулю, обсмажений в хрусткій паніровці. Готують їх двома способами: обсмажують цілі кільця цибулі і роблять цибулеве тісто. За цим рецептом будемо готувати кільця на основі цибульного тіста і панірувати в клярі і сухарях. Важливо тільки швидко заморожені колечка панірувати, щоб тісто не встиг розтанути.

Час приготування: 2 години 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Сухарі панірувальні – 120 гр.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Борошно – 115 гр.
  • Вода – 130 мл
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед потрібно підготувати зазначене у рецепті кількість інгредієнтів для приготування цієї страви.

Крок 2. Цибуля очистити від лушпиння, нарізати шматочками і у окремої посуді подрібнити, за допомогою заглибного блендера до стану пюре.

Крок 3. Потім насипати до луковому пюре 50 грам просіяного борошна, додати трохи солі і віночком замісити тісто.

Крок 4. Цибулеве тісто перекласти в кондитерський мішок з круглою насадкою. Обробну дошку застелити шматочком паперу для випічки. Тісто осадити на дошку у формі акуратних однакових кілець і їх разом з дошкою помістити на 2 години в морозильну камеру.

Крок 5. Після закінчення цього часу, з борошна і холодної води з додаванням солі замісити тісто. В окрему чашку насипати панірувальні сухарі.

Крок 6. Для смаження добре розжарити в глибокій посуді достатню кількість рослинного масла, щоб при смаженні цибульні кільця в ньому плавали. Порційно діставати з морозилки цибульні кільця, швидко вмочати їх спочатку в кляр, потім у панірувальні сухарі і потім занурювати в гарячу олію.

Крок 7. Обсмажувати цибульні кільця по парі хвилин на кожній стороні і до рум’яного кольору. Потім перекласти їх на паперовий рушник для видалення зайвої олії.

Крок 8. Готові цибульні кільця як в «Бургер Кінг» розкласти в порційні тарілки і подати до столу з соусом по своєму смаку. Приємного апетиту!