Тушена капуста класична – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Класична тушкована капуста з томатною пастою на сковороді

Класична тушкована капуста з томатною пастою на сковороді – це страва на швидку руку, яка урізноманітнить ваш звичний раціон і наповнить його великою кількістю вітамінів, а також макро-і мікроелементів. Для готування нам знадобиться лише чотири компоненти.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 5-7 хв.

Порції – 1-2.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Олія соняшникова – 50 мл.
  • Паста томатная – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Продукти, які нам потрібні для приготування, викладаємо на робочий стіл.

Крок 2. Капусту шаткуємо, чим тонше, тим краще.

Крок 3. У сковороду висипаємо соломку капусти та солимо.

Крок 4. Поливаємо олією і перемішуємо.

Крок 5. Гасимо капусту до м’якості, періодично помішуючи.

Крок 6. Втручаємо томатну пасту і через 3-5 хвилин прибираємо сковорідку з плити.

Крок 7. Сервіруємо та подаємо. Смачного!