Класична тушкована капуста з томатною пастою на сковороді
Класична тушкована капуста з томатною пастою на сковороді – це страва на швидку руку, яка урізноманітнить ваш звичний раціон і наповнить його великою кількістю вітамінів, а також макро-і мікроелементів. Для готування нам знадобиться лише чотири компоненти.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 5-7 хв.
Порції – 1-2.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Олія соняшникова – 50 мл.
- Паста томатная – 2 ст.л.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Продукти, які нам потрібні для приготування, викладаємо на робочий стіл.
Крок 2. Капусту шаткуємо, чим тонше, тим краще.
Крок 3. У сковороду висипаємо соломку капусти та солимо.
Крок 4. Поливаємо олією і перемішуємо.
Крок 5. Гасимо капусту до м’якості, періодично помішуючи.
Крок 6. Втручаємо томатну пасту і через 3-5 хвилин прибираємо сковорідку з плити.
Крок 7. Сервіруємо та подаємо. Смачного!