Вершковий крем для торта – 10 простих рецептів приготування з покроковими фото

Крем для торта із вершкового масла та згущеного молока

Крем для торта з вершкового масла та згущеного молока виходить ніжним і в міру солодким. З таким продуктом дуже легко працювати при промазуванні коржів. Для приготування такого крему, використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт із докладним описом процесу та покроковими фотографіями.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 680 грн.

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 200 гр.
  • Згущене молоко – 480 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо і даємо йому відтанути за кімнатної температури. Потім у глибокій мисці з’єднуємо згущене молоко та розм’якшене масло.

Крок 2. Вміст добре розминаємо вилкою для з’єднання згущеного молока та олії.

Крок 3. Далі починаємо збивати міксером чи занурювальним блендером до утворення однорідної гладкої маси.

Крок 4. Продовжуємо збивати або вимішувати віночком.

Крок 5. Поступово заготівля почне густіти і ставати одноріднішою.

Крок 6. Далі можна просто помішувати віночком. Необхідно одержати повітряну масу.

Крок 7. Крем для торта із вершкового масла та згущеного молока готовий. Можна використовувати у формуванні торта!