Як правильно зварити заморожені королівські креветки?
Королівські креветки — улюблений багатьма вид морепродукту. Він відрізняється яскравим кольором і соковитістю. Щоб частування зберіг всі свої смакові якості, приділіть велику увагу варінні.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Креветки королівські – 1 пачка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Лимон – 10 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти: королівські креветки і спеції.
2. Заморожений продукт промиваємо під водою, щоб прибрати крижаний панцир. Це важливий момент в приготуванні смачного продукту.
3. Далі кип’ятимо воду в каструлі. Розчиняємо в ній сіль, додаємо шматочок лимона, часник, перець і лаврове листя.
4. У киплячу воду зі спеціями опускаємо креветки. Варимо їх не більше 5 хвилин і знімаємо з плити.
5. Яскраві королівські креветки готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу.