Як варити креветки – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як правильно зварити заморожені королівські креветки?

Королівські креветки — улюблений багатьма вид морепродукту. Він відрізняється яскравим кольором і соковитістю. Щоб частування зберіг всі свої смакові якості, приділіть велику увагу варінні.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Креветки королівські – 1 пачка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Лимон – 10 гр.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти: королівські креветки і спеції.

2. Заморожений продукт промиваємо під водою, щоб прибрати крижаний панцир. Це важливий момент в приготуванні смачного продукту.

3. Далі кип’ятимо воду в каструлі. Розчиняємо в ній сіль, додаємо шматочок лимона, часник, перець і лаврове листя.

4. У киплячу воду зі спеціями опускаємо креветки. Варимо їх не більше 5 хвилин і знімаємо з плити.

5. Яскраві королівські креветки готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу.