Компот з сухофруктів як в їдальні на 3 літри води
Компот з сухофруктів асоціюється із зимою і дитинством. Так як цей напій дуже корисний, то його завжди включають в дитячий раціон харчування. Як приготувати компот, який буде точнісінько, як у їдальні, ми розповімо в нашому рецепті.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 6-8.
Склад:
- Вода – 3 л
- Яблука сушені – 400 гр.
- Курага – 200 гр.
- Чорнослив – 200 гр.
- Цукор – 100-150 гр.
Процес приготування:
1. Сухофрукти переберіть, промийте проточною водою і відкиньте їх на друшляк.
2. Перекладіть сухофрукти в каструлю.
3. Залете сухофрукти водою і поставте каструлю на вогонь. доведіть компот до кипіння.
4. Потім додайте цукор, зменшіть вогонь і продовжуйте варити компот 25 хвилин.
5. Компот зніміть з вогню, прикрийте його кришкою і дайте охолонути до кімнатної температури.
Приємного апетиту!