Стрілки часнику через мясорубку на зиму – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Стрілки часнику через м’ясорубку на зиму – це неймовірно смачна і швидка в приготуванні заготівля для вашого столу. Щоб приготувати таке частування на тривале зберігання, потрібно знати кілька простих хитрощів. Про них ми розповідаємо в нашій кулінарної збірки з чотирьох рецептів з покроковими фотографіями.

Часникові стрілки через м’ясорубку на зиму

Часникові стрілки через м’ясорубку на зиму порадують вас своїм ніжним і цікавим смаком. Такий продукт можна просто намазувати на хліб або використовувати як приправу для супів та інших домашніх страв. Для заготівлі стрілок часнику використовуйте покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
0.5 л.

  • Часникові стрілки ½ кг
  • Сіль 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Що заготовити стрілки часнику через м’ясорубку на зиму, підготуємо необхідні продукти.
  2. Стрілки ножем нарізаємо невеликими відрізками. Також ви можете використовувати кухонні ножиці.
  3. Далі стрілки добре промиваємо під водою і відкидаємо на сито. Всю вологу потрібно прибрати.
  4. Прокручуємо продукт через м’ясорубку і викладаємо в глибоку миску.
  5. Засипаємо масу сіллю і ретельно вимішуємо кілька разів, залишаємо на 5 хвилин.
  6. Перекладаємо заготовку в стерильну банку, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник. Зберігатися така заготовка може кілька місяців. Також для зберігання можна використовувати холодний льох.
  7. Часникові стрілки через м’ясорубку на зиму готові!