Аджика з гострого перцю і помідорів без варіння на зиму – 5 рецептів з покроковими фото

Гостра аджика без варіння з аспірином

Гостра аджика без варіння з аспірином – це унікальна заготовка, яка приємно здивує вас своїм яскравим і в міру гострим смаком, а також незрівнянним ароматом, перед яким неможливо встояти. Для збереження свіжості компонентів, нам потрібно аспірин і зберігання виключно в холодильній камері.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 500 мл

Склад:

  • Часник – 1 головка.
  • Помідори – 500 гр.
  • Перець гострий – 3 шт.
  • Сіль – 3 ст. л. з гіркою
  • Аспірин – 2 таблетки.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу блендера покласти часточки вимитих томатів та пластини очищеного часнику.

Крок 2. Додаємо кільця гіркого перцю і активно збиваємо овочі до однорідної консистенції.

Крок 3. Переливаємо складу в миску і вмішуємо таблетки.

Крок 4. Солимо і гарненько перемішуємо.

Крок 5. Викладаємо пікантну аджику в банку і переносимо в місце зберігання (холодильник або прохолодний льох). Готуйте і отримуйте задоволення!