Гостра аджика без варіння з аспірином
Гостра аджика без варіння з аспірином – це унікальна заготовка, яка приємно здивує вас своїм яскравим і в міру гострим смаком, а також незрівнянним ароматом, перед яким неможливо встояти. Для збереження свіжості компонентів, нам потрібно аспірин і зберігання виключно в холодильній камері.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 500 мл
Склад:
- Часник – 1 головка.
- Помідори – 500 гр.
- Перець гострий – 3 шт.
- Сіль – 3 ст. л. з гіркою
- Аспірин – 2 таблетки.
Процес приготування:
Крок 1. У чашу блендера покласти часточки вимитих томатів та пластини очищеного часнику.
Крок 2. Додаємо кільця гіркого перцю і активно збиваємо овочі до однорідної консистенції.
Крок 3. Переливаємо складу в миску і вмішуємо таблетки.
Крок 4. Солимо і гарненько перемішуємо.
Крок 5. Викладаємо пікантну аджику в банку і переносимо в місце зберігання (холодильник або прохолодний льох). Готуйте і отримуйте задоволення!