Біляші – 10 дуже смачних домашніх рецептів біляшів з мясом на сковороді з покроковими фото

Як посмажити біляші з м’ясом на молоці без дріжджів?

Простий і швидкий рецепт домашніх біляшів з м’ясом – на ніжному тісті без використання дріжджів. Готовий продукт порадує хрусткою золотистою скоринкою та соковитою начинкою.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Молоко – 200 мл
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 0,3 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Почнемо з приготування начинки. Розморожений м’ясний фарш розмішуємо зі спеціями: сіллю, меленим чорним перцем і дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.

2. Для тіста просіваємо борошно в глибоку посуд. Сюди ж висипаємо сіль, цукор, соду. Додаємо злегка підігріте молоко і вершкове масло.

3. Гарненько замішуємо тісто до еластичного і щільного стану. Далі розділяємо його на невеликі шматочки, з яких ліпимо кола.

4. У кожен гурток тесту викладаємо трохи фаршу зі спеціями, загортаємо краю. Обсмажуємо продукт в розігрітій сковороді на рослинному маслі.

5. Підсмажені і рум’яні біляші з м’ясом готові. Викладайте страву на тарілку і пригощайте близьких!