Як посмажити біляші з м’ясом на молоці без дріжджів?
Простий і швидкий рецепт домашніх біляшів з м’ясом – на ніжному тісті без використання дріжджів. Готовий продукт порадує хрусткою золотистою скоринкою та соковитою начинкою.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 12
Інгредієнти:
- Борошно – 2 склянки
- Молоко – 200 мл
- Сода – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Для начинки:
- Фарш м’ясний – 0,3 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Почнемо з приготування начинки. Розморожений м’ясний фарш розмішуємо зі спеціями: сіллю, меленим чорним перцем і дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.
2. Для тіста просіваємо борошно в глибоку посуд. Сюди ж висипаємо сіль, цукор, соду. Додаємо злегка підігріте молоко і вершкове масло.
3. Гарненько замішуємо тісто до еластичного і щільного стану. Далі розділяємо його на невеликі шматочки, з яких ліпимо кола.
4. У кожен гурток тесту викладаємо трохи фаршу зі спеціями, загортаємо краю. Обсмажуємо продукт в розігрітій сковороді на рослинному маслі.
5. Підсмажені і рум’яні біляші з м’ясом готові. Викладайте страву на тарілку і пригощайте близьких!