Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Ніжний і повітряний торт з бісквіту з фруктами

Ніжний бісквіт і соковиті фрукти дають багатий смак, який оцінять навіть самі розбещені гурмани. До того ж такі десерти завжди відрізняються особливою легкістю і соковитістю.

Час готування: 100 хв

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Для прошарку коржів:
  • Ванілін – за смаком.
  • Вершки – 300 мл
  • цукрова Пудра – 25 гр.
  • Ківі – 2 шт.
  • Банан – 1 шт.
  • Мандарини – 2 шт.

Процес приготування:

1. Яйця розділити на білки і жовтки.

2. Жовтки збийте з половиною цукру до світлої щільної маси.

3. Окремо збийте білки на високих оборотах міксера. Потім, не припиняючи збивати, всипте цукор і доведіть масу до стійких піків.

4. 1/3 білкової маси змішайте зі збитими жовтками. Потім додати половину борошна, розпушувач і ванілін, акуратними рухами змішайте інгредієнти. Далі додайте ще 1/3 білків, перемішайте. Після цього всипте борошно, перемішайте. В останню чергу додайте білки, що залишилися і повільними рухами перемішайте тісто.

5. Форму для випічки застелити пергаментом, викладіть в неї тісто.

6. Випікайте бісквіт при 180 градусах 30-40 хвилин. Бісквіт повністю остудіть на гратах.

7. Фрукти помийте і наріжте. Приготуйте крем, для цього збийте вершки і цукрову пудру.

8. Бісквіт розрізати на 2-3 коржа.

9. Коржі промазывайте кремом і перекладайте сумішшю з фруктів. Складіть коржі один на одного.

10. Верх і боки торта промажте кремом. Готовий торт поставте в холодильник для просочення на кілька годин.

Приємного апетиту!