Булочки з корицею – 10 рецептів в духовці з покроковими фото

Булочки синабон з корицею в домашніх умовах

Булочки синабон знають всі, це пишне тісто під густим шаром солодкої помадки. А ви пробували готувати їх в домашніх умовах? З цим рецептом зробити синабон буде досить простим завданням.

Час готування: 200 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 12.

Склад:

  • Для тіста:
  • Молоко – 200 мл
  • Дріжджі сухі – 11 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 75 гр.
  • Борошно – 4-4,5 ст.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • ванільний Цукор – 0,5 пачки.
  • Для начинки:
  • Масло вершкове – 75 гр.
  • Цукор – 1 склянка
  • Кориця – 4 ст. л.
  • Для глазурі:
  • Масло вершкове – 75 гр.
  • Пудра цукрова – 1,5 склянки
  • Цукор ванільний – 0,5 пакетика.
  • Крем-чіз – 50 гр.

Процес приготування:

1. Молоко підігрійте, додайте в нього дріжджі, сіль, ванільний цукор, розм’якшене масло і збиті з цукром яйця. Всі інгредієнти змішайте. Потім потроху додавати просіяне борошно і вимішуйте тісто.

2. Тісто залиште в теплому місці на 1,5-2 години для підйому.

3. Приготуйте начинку: змішати цукор з корицею.

4. Тісто розділіть на частини, розкачайте їх, змастіть розм’якшеним вершковим маслом і просыпьте сумішшю кориці і цукру.

5. Скрутіть тісто в рулети.

6. Рулети розрізати на частини за 1-1,5 см шириною. Викладіть заготовки на застелений пергаментом деко.

7. Випікайте булочки в духовці при 180 градусах 20 хвилин.

8. Зробіть глазур. Змішайте цукрову пудру, вершкове масло і крем-чіз.

9. Поки булочки ще гарячі, покрийте їх глазур’ю.

10. Булочки синабон остудіть і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!