Булочки синабон з корицею в домашніх умовах
Булочки синабон знають всі, це пишне тісто під густим шаром солодкої помадки. А ви пробували готувати їх в домашніх умовах? З цим рецептом зробити синабон буде досить простим завданням.
Час готування: 200 хв.
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 12.
Склад:
- Для тіста:
- Молоко – 200 мл
- Дріжджі сухі – 11 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Масло вершкове – 75 гр.
- Борошно – 4-4,5 ст.
- Цукор – 0,5 склянки
- ванільний Цукор – 0,5 пачки.
- Для начинки:
- Масло вершкове – 75 гр.
- Цукор – 1 склянка
- Кориця – 4 ст. л.
- Для глазурі:
- Масло вершкове – 75 гр.
- Пудра цукрова – 1,5 склянки
- Цукор ванільний – 0,5 пакетика.
- Крем-чіз – 50 гр.
Процес приготування:
1. Молоко підігрійте, додайте в нього дріжджі, сіль, ванільний цукор, розм’якшене масло і збиті з цукром яйця. Всі інгредієнти змішайте. Потім потроху додавати просіяне борошно і вимішуйте тісто.
2. Тісто залиште в теплому місці на 1,5-2 години для підйому.
3. Приготуйте начинку: змішати цукор з корицею.
4. Тісто розділіть на частини, розкачайте їх, змастіть розм’якшеним вершковим маслом і просыпьте сумішшю кориці і цукру.
5. Скрутіть тісто в рулети.
6. Рулети розрізати на частини за 1-1,5 см шириною. Викладіть заготовки на застелений пергаментом деко.
7. Випікайте булочки в духовці при 180 градусах 20 хвилин.
8. Зробіть глазур. Змішайте цукрову пудру, вершкове масло і крем-чіз.
9. Поки булочки ще гарячі, покрийте їх глазур’ю.
10. Булочки синабон остудіть і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!