Бутерброди з червоною рибою – закуска, невід’ємна складова меню для святкового столу і робить його привабливим і багатим. Набір інгредієнтів для цієї страви дуже скромний, але гарна нарізка їх, вибір основи бутербродів (булочки, крекери, тарталетки), намазки (масло, риккоту, фету) і продукти для доповнення і декору (огірок, зелень, оливки, лимон), у вас вийде кулінарний шедевр.
Бутерброди з червоною рибою і авокадо до святкового столу
Приголомшливі інгредієнти – червона риба і авокадо – своєю неповторною смакової палітри будуть знахідкою не тільки для гурманів, а й для простих людей. Такі бутерброди мають приємний післясмак, схоже на кедрові горіхи. Для них важливо вибрати хороший і зрілий авокадо. Готується закуска швидко і успіх її за столом завжди забезпечений. Готуємо на основі чорного хліба, що сподобається прихильникам ПП і дотримуються пост.
Інгредієнти на
4 порц.
- Авокадо 1 шт.
- Сьомга 200 гр.
- Чорний житній хліб 1 шт.
- Зелень 1 пучок
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Лимон 1 шт.
Процес приготування:
- Як приготувати бутерброди з червоною рибою на святковий стіл? Чорний хліб, а він відмінно буде поєднуватися з рибою і авокадо, нарізається скибочками завтовшки не більше 1 див.
- Скибочки обсмажуються на невеликій кількості рослинного масла, тільки до легкої хрусткої скоринки.
- Гострим ножем, філе червоної риби відділяється від шкіри і нарізається тонкими слайсами. Філе для таких бутербродів береться слабосолене, так як воно найкращим чином поєднується з авокадо, на відміну від підкопченого.
- Ретельно вимивається лимон і розрізається на дві половинки.
- Авокадо промивається і гострим ножем розрізається навпіл. Потім акуратно кісточка відділяється.
- З половинок авокадо ложкою виділяється м’якоть.
- Потім м’якоть кладеться в окрему тарілку, з допомогою виделки розминається до стану пюре, поливається соком лимона, щоб не потемніла, трохи посипається сіллю і добре перемішується.
- На скибочки обсмаженого хліба наноситься шар протертого авокадо. Поверх його красиво викладаються слайсы червоної риби. Бутерброди декоруються зеленню і подаються до столу. Приємного апетиту!
