Бутерброди з червоною рибою – 10 простих і смачних рецептів на святковий стіл

Бутерброди з листкового тіста з червоною рибою і сирним сиром

Популярність закусок з червоною рибою і сирним або вершковим сиром заслужена, адже вони завжди ніжні, ароматні і тануть у роті. У цьому рецепті пропонується варіант святкової подавання бутербродів – в листковому тісті, на відміну від традиційного хліба. Листкове тісто запікаємо у вигляді трубочок і потім заповнюємо начинкою.

Час приготування: 45 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Тісто листкове дріжджове – 250 гр.
  • Червона риба солена – 150 гр.
  • Сир сирний або вершковий – 200 гр.
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 3 шт.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Ікра червона – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо при домашньої температурі. Нарізаємо його тонкими довгими смужками.

Крок 2. Робимо з фольги невеликі конуси або беремо спеціальні металеві трубочки і на них в один шар намотуємо смужки тесту.

Крок 3. Потім трубочки змащуємо збитим жовтком яйця і запікаємо в духовці, розігрітій до 200°С протягом 20 хвилин.

Крок 4. Запечені трубочки акуратно знімаємо з конусів і охолоджуємо.

Крок 5. Червону рибу нарізаємо маленькими кубиками.

Крок 6. Дрібно шаткуємо промиті пір’я зеленої цибулі і кладемо їх до риби.

Крок 7. До цих інгредієнтів кладемо сирний або вершковий сир, посипаємо сумішшю перців і перемішуємо ложкою.

Крок 8. Приготованою начинкою через кондитерський мішок заповнюємо трубочки.

Крок 9. Укладаємо приготовану закуску на блюдо, декоруємо червоною ікрою і подаємо до святкового столу. Приємного апетиту!