Прості бутерброди зі шпротами, яйцем і огірком
З того кількості інгредієнтів, що є у списку, вийде близько 15-20 бутербродів. Вони стануть вінцем святкового столу і підійдуть для щоденного вживання. Процес приготування не займе багато часу.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 35 хв.
Кількість порцій – 15-20.
Склад:
- Батон – 1 шт.
- Шпроти в маслі – 1 банку.
- Яйця – 2 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Печериці мариновані – 1 банка.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Для приготування бутербродів краще всього підійде багет. Також можна використовувати нарізаний батон. Якщо у вас немає доступу ні до одного, ні до другого варіанту, розріжте батон на скибочки. Потім скибочки потрібно розрізати навпіл.
2. Включаємо духовку на розігрів. Паралельно викладаємо шматочки батона на деко. Ставимо деко всередину духовки і підрум’янюємо скибочки з обох сторін.
3. Зубчики часнику перед тим, як подрібнити, потрібно позбавити від лушпиння. В окрему ємність викладаємо майонез, а потім у соус видавлюємо часник. Перемішуємо масу і намазуємо її на кожну скибочку батона.
4. Тепер відкриваємо банку зі шпротами. Зливаємо з неї масло і викладаємо шматочки риби на бутерброди.
5. Тепер нам потрібно промити і нарізати огірок тонкими скибочками. Шкірку з огірка знімати немає необхідності. Викладаємо слайсы поруч зі шпротами.
6. Заздалегідь слід відварити і остудити яйця. Позбавляємо їх від шкаралупи і нарізаємо кружечками. Викладаємо поверх огірків. Потім відкриваємо банку з печерицями і нарізаємо їх часточками. Викладаємо гриби на бутерброди.
Приємного апетиту!