Варена буженина з свинини в домашніх умовах
Приготувати і ніжну соковиту буженину можливо не тільки шляхом запікання, але і при відварюванні в каструлі без яких-небудь спеціальних пристосувань. При такому способі готування, м’ясо виходить неймовірно ароматним і натуральним смаком, а також добре зберігається в холодильнику.
Час готування – 26 ч.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4-5.
Інгредієнти:
- Корейка свиняча – 1 кг
- Сіль – 1 ст. л.
- часниковий Порошок – 1 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо ретельно промиваємо під струменем води і насухо обсушуємо за допомогою паперових рушників.
Крок 2. Старанно втираємо в корейку приправи і сіль.Крок 3. Обертаємо свинину в декілька шарів фольги і прибираємо в холодильник на 24 години.
Крок 4. Після закінчення часу, загорнути м’ясо у фользі в целофановий пакет і щільно зав’язуємо.
Крок 5. Занурюємо буженину «в обгортці» в крутий окріп і відварюємо протягом двох годин на вогні, трохи менше середнього.
Крок 6. Готове м’ясо охолодити при кімнатній температурі, не розкриваючи фольгу і пакет. Після охолодження, відправляємо в холод ще на одну добу для охолодження.Крок 7. Ароматну буженину розпаковуємо і ножем відскрібаємо витік жир, нарізаємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!