Биті огірки з часником
Биті огірки з часником готуються всього лише за півгодини, а своїми смаковими характеристиками і насиченим ароматом вражають, в приємному сенсі цього слова. Використовуючи прості і доступні інгредієнти, ви можете запросто здивувати членів своєї сім’ї!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Огірки – 500 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Кінза/петрушки – 3-4 гілочки.
- соєвий Соус – 20 мл
- Оцет рисовий – 30 мл
- Масло кунжутне – 15 мл
- Перець чилі – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Овочі промиваємо й обсушуємо, зрізаємо хвостики і ділимо навпіл. Чайною ложкою видаляємо насіннєву область.
Крок 2. Кладемо плоди зрізом вниз, придавлюємо плоскою стороною ножа і нарізаємо скибочками.
Крок 3. Підливаємо до овочів оцет і соєвий соус, злегка присаливаем.
Крок 4. Склад перемішуємо і настоюють 15-20 хвилин, зрідка помішуючи для рівномірного насичення добавками.
Крок 5. Не гаючи часу, дрібно нарізаємо перець чилі і зубчики очищеного часнику.
Крок 6. Огірочки віджимаємо від маринаду змішуємо із зеленню, часником і чилі.
Крок 7. Заправляємо кунжутним маслом і при необхідності присмачую додатковою порцією соєвого соусу – заважаємо.
Крок 8. Перекладаємо закуску в сервірувальну чашу і подаємо до столу. Приємного апетиту!