Биті огірки – 8 рецептів приготування салату з покроковими фото

Биті огірки з часником

Биті огірки з часником готуються всього лише за півгодини, а своїми смаковими характеристиками і насиченим ароматом вражають, в приємному сенсі цього слова. Використовуючи прості і доступні інгредієнти, ви можете запросто здивувати членів своєї сім’ї!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Огірки – 500 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кінза/петрушки – 3-4 гілочки.
  • соєвий Соус – 20 мл
  • Оцет рисовий – 30 мл
  • Масло кунжутне – 15 мл
  • Перець чилі – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Овочі промиваємо й обсушуємо, зрізаємо хвостики і ділимо навпіл. Чайною ложкою видаляємо насіннєву область.

Крок 2. Кладемо плоди зрізом вниз, придавлюємо плоскою стороною ножа і нарізаємо скибочками.

Крок 3. Підливаємо до овочів оцет і соєвий соус, злегка присаливаем.

Крок 4. Склад перемішуємо і настоюють 15-20 хвилин, зрідка помішуючи для рівномірного насичення добавками.

Крок 5. Не гаючи часу, дрібно нарізаємо перець чилі і зубчики очищеного часнику.

Крок 6. Огірочки віджимаємо від маринаду змішуємо із зеленню, часником і чилі.

Крок 7. Заправляємо кунжутним маслом і при необхідності присмачую додатковою порцією соєвого соусу – заважаємо.

Крок 8. Перекладаємо закуску в сервірувальну чашу і подаємо до столу. Приємного апетиту!