Биті огірки – 8 рецептів приготування салату з покроковими фото

Биті огірки з яловичиною

Биті огірки з яловичиною – це поживний салат, на приготування якого вам не доведеться витрачати багато часу і сил, однак, це страва надовго позбавить вас від ненависного почуття голоду і зарядить енергією до самого вечора. Готуємо продуктовий набір і приступаємо!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Склад:

Для салату:

  • Яловичина – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Кунжут – 2 ст. л.

Для огірків:

  • Огірки – 2 шт.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо під струменем води огірки, крупно нарізаємо і, уклавши в пакет, відбиваємо качалкою або кухонним молоточком.

Крок 2. Овочеві скибочки поєднуємо з подрібненим часником і поливаємо оцтом, соєвим соусом і оливковою олією. За бажанням доповнюємо улюбленими приправами, перемішуємо і прибираємо на 20 хвилин в холодильну камеру.

Крок 3. М’ясо ретельно промиваємо і насухо витираємо паперовими рушниками. Ріжемо на тонкі «стрічки» і швидко обсмажуємо на розпеченій сковороді до зміни відтінку.

Крок 4. Яловичину викладаємо в миску і додаємо смужки болгарського перцю, пікантну моркву і просочені маринадом огірочки.

Крок 5. Салат сервіруємо і поливаємо кунжутним маслом разом з соєвим соусом. Прикрашаємо кунжутом і негайно приступаємо до трапези. Приємного апетиту!