Биті огірки з яловичиною
Биті огірки з яловичиною – це поживний салат, на приготування якого вам не доведеться витрачати багато часу і сил, однак, це страва надовго позбавить вас від ненависного почуття голоду і зарядить енергією до самого вечора. Готуємо продуктовий набір і приступаємо!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
Для салату:
- Яловичина – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Масло кунжутне – 2 ст. л.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Кунжут – 2 ст. л.
Для огірків:
- Огірки – 2 шт.
- Оцет – 1 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо під струменем води огірки, крупно нарізаємо і, уклавши в пакет, відбиваємо качалкою або кухонним молоточком.
Крок 2. Овочеві скибочки поєднуємо з подрібненим часником і поливаємо оцтом, соєвим соусом і оливковою олією. За бажанням доповнюємо улюбленими приправами, перемішуємо і прибираємо на 20 хвилин в холодильну камеру.
Крок 3. М’ясо ретельно промиваємо і насухо витираємо паперовими рушниками. Ріжемо на тонкі «стрічки» і швидко обсмажуємо на розпеченій сковороді до зміни відтінку.
Крок 4. Яловичину викладаємо в миску і додаємо смужки болгарського перцю, пікантну моркву і просочені маринадом огірочки.
Крок 5. Салат сервіруємо і поливаємо кунжутним маслом разом з соєвим соусом. Прикрашаємо кунжутом і негайно приступаємо до трапези. Приємного апетиту!