Биті огірки – 8 рецептів приготування салату з покроковими фото

Салат з битих огірків з кешью

Салат з битих огірків з кешью – це оригінальне поєднання компонентів, яке подарує вам справжнє гастрономічне задоволення! Весь секрет неймовірного смаку полягає в заправці, з приготуванням якої впорається кожен. Подати закуску можна як відразу, так і дати їй час просочитися в холодильнику.

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Огірки – 500 гр.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Кешью – 4 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус соєвий – 4 ч. л.
  • Масло соняшникове – 1,5 ст. л.
  • Оцет рисовий – 1,5 ст. л.
  • Цукор-пісок – ½ ч. л.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відбиваємо плоди плоскою стороною ножа і нарізаємо довільно.

Крок 2. Часник дрібно рубаємо або натираємо на тертці з дрібними отворами, крупно шаткуємо ароматну зелень.

Крок 3. У салатнику об’єднуємо всі нарізані компоненти.

Крок 4. Для приготування заправки в окремій ємності змішати оцет з кунжутним маслом, цукровим піском і соєвим соусом.

Крок 5. Висипаємо горіхи до овочів додаємо заправку і старанно перемішуємо.

Крок 6. Ароматну закуску подаємо до столу на радість родині та гостям. Готуйте і отримуйте задоволення!