Салат з битих огірків з кешью
Салат з битих огірків з кешью – це оригінальне поєднання компонентів, яке подарує вам справжнє гастрономічне задоволення! Весь секрет неймовірного смаку полягає в заправці, з приготуванням якої впорається кожен. Подати закуску можна як відразу, так і дати їй час просочитися в холодильнику.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Огірки – 500 гр.
- Кінза – 1 пучок.
- Кешью – 4 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Соус соєвий – 4 ч. л.
- Масло соняшникове – 1,5 ст. л.
- Оцет рисовий – 1,5 ст. л.
- Цукор-пісок – ½ ч. л.
- Масло кунжутне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Відбиваємо плоди плоскою стороною ножа і нарізаємо довільно.
Крок 2. Часник дрібно рубаємо або натираємо на тертці з дрібними отворами, крупно шаткуємо ароматну зелень.
Крок 3. У салатнику об’єднуємо всі нарізані компоненти.
Крок 4. Для приготування заправки в окремій ємності змішати оцет з кунжутним маслом, цукровим піском і соєвим соусом.
Крок 5. Висипаємо горіхи до овочів додаємо заправку і старанно перемішуємо.
Крок 6. Ароматну закуску подаємо до столу на радість родині та гостям. Готуйте і отримуйте задоволення!