Ситний і наваристий чанахи в мультиварці в домашніх умовах
Мультиварка відмінно підходить для приготування смачного наваристого грузинської страви – чанахи. Тим більше, що готується воно досить просто, м’ясо тушкується разом з овочами та спеціями.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 3.
Склад:
- Баранина – 500 гр.
- Картопля – 500 гр.
- Баклажан – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Томати у власному соку – 400 мл
- Часник – 3-4 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль –за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо наріжте кубиками і викладіть в чашу мультиварки. Посоліть і приправте його за смаком.
2. Овочі очистити. Картоплю і моркву наріжте кубиками. Цибулю дрібно нашаткуйте.
3. Подрібнені овочі перекладіть до м’яса, посоліть і приправте за смаком.
4. Баклажани очистіть від шкірки, наріжте кубиками і викладіть в миску. Часник пропустіть через прес, додати до інших інгредієнтів. Викладіть томати у власному соку, влийте трохи води.
5. Закрийте кришку мультиварки, встановіть програму «Тушкування» на 40 хвилин. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл з тонким лавашем.
Приємного апетиту!