Чанахи – 8 рецептів приготування чанахи по-грузинськи

Ситний і наваристий чанахи в мультиварці в домашніх умовах

Мультиварка відмінно підходить для приготування смачного наваристого грузинської страви – чанахи. Тим більше, що готується воно досить просто, м’ясо тушкується разом з овочами та спеціями.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Баранина – 500 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томати у власному соку – 400 мл
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль –за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо наріжте кубиками і викладіть в чашу мультиварки. Посоліть і приправте його за смаком.

2. Овочі очистити. Картоплю і моркву наріжте кубиками. Цибулю дрібно нашаткуйте.

3. Подрібнені овочі перекладіть до м’яса, посоліть і приправте за смаком.

4. Баклажани очистіть від шкірки, наріжте кубиками і викладіть в миску. Часник пропустіть через прес, додати до інших інгредієнтів. Викладіть томати у власному соку, влийте трохи води.

5. Закрийте кришку мультиварки, встановіть програму «Тушкування» на 40 хвилин. Готову страву посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл з тонким лавашем.

Приємного апетиту!