Покроковий рецепт приготування сирно-часникового соусу
Сирно-часниковий соус – універсальна добавка до страв з різних овочів, зокрема картоплі, броколі, кабачків і баклажанів. Також він підходить для різного виду закусок: грінок, брускетта і бутербродів.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Сметана – 4 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сир твердий – 50 гр.
- Часник – 2-3 зуб.
- Горіхи волоські – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Викладіть сметану і майонез в миску.
2. Сир натріть на дрібній тертці. Викладіть його в миску.
3. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і пропустіть через прес, додати в миску до решти інгредієнтів.
4. Далі, за допомогою блендера, змішайте інгредієнти до отримання однорідної консистенції соусу.
5. Перед тим, як подати соус або використовувати його в приготуванні будь-якої страви, додайте в нього подрібнені волоські горіхи.
Приємного апетиту!