Часниковий соус – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування сирно-часникового соусу

Сирно-часниковий соус – універсальна добавка до страв з різних овочів, зокрема картоплі, броколі, кабачків і баклажанів. Також він підходить для різного виду закусок: грінок, брускетта і бутербродів.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Сметана – 4 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Горіхи волоські – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Викладіть сметану і майонез в миску.

2. Сир натріть на дрібній тертці. Викладіть його в миску.

3. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і пропустіть через прес, додати в миску до решти інгредієнтів.

4. Далі, за допомогою блендера, змішайте інгредієнти до отримання однорідної консистенції соусу.

5. Перед тим, як подати соус або використовувати його в приготуванні будь-якої страви, додайте в нього подрібнені волоські горіхи.

Приємного апетиту!