Смачний часниковий соус для домашньої шаурми
Шаурма давно вже стала одним з найпопулярніших способів швидко перекусити у місті чи будинку. Щоб ваша закуска стала ще більш соковитою, ароматною і смачною, додайте в неї часниковий соус, приготований за нашим рецептом.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Часник – 10 зуб.
- Майонез – 4 ст. л.
- Сметана – 150 мл
- Ряжанка – 200 мл
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Лимон – 0,5 шт.
- Хмелі-сунелі – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. У мисці змішайте ряжанку, майонез і сметану.
2. Додайте сіль і цукор, перемішайте.
3. Далі видавіть сік з половини лимона.
4. Часник пропустіть через прес, додати в миску, змішайте.
5. Всипте мелений перець і хмелі-сунелі.
6. Ще раз добре перемішайте соус. Часниковий соус можна використовувати для приготування шаурми відразу ж.
Приємного апетиту!