Чебуреки – 10 найвдаліших рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачний і вдалий рецепт чебуреків на бульбашковому тісті з горілкою

Популярний рецепт хрустких пухирчастих чебуреків – на горілці. Приготуйте частування на своїй кухні. Поживну страву оцінять ваші домашні чи гості. Подавайте гарячу закуску!

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 16

Інгредієнти:

  • Борошно – 600-650 грн.
  • Вода – 300 мл.
  • Горілка – 30 грн.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Олія – ​​для смаження.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний – 0,4 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

1. Просіюємо борошно і викладаємо його у велику глибоку тарілку. Заливаємо сухий інгредієнт окропом і починаємо розмішувати.

2. Далі розбиваємо в масу куряче яйце, додаємо горілку, сіль та цукор. Знову розмішуємо.

3. Руками розминаємо тісто, доки воно не перестане липнути до рук. Повинен вийти щільний і еластичний ком.

4. Підготуємо начинку. Для цього змішуємо розморожений м’ясний фарш, сіль, спеції та дрібно нарізані цибулини.

5. Ділимо тісто на невеликі шматочки і розкочуємо їх у тонкі кола. На кожну половинку кладемо трохи фаршу та склеюємо краї.

6. Обсмажуємо чебуреки в киплячій олії до появи яскравого золотистого відтінку.

7. Хрумкі чебуреки з апетитною м’ясною начинкою готові. Подавайте страву до столу, доповнивши ароматною зеленню та соусами до смаку.