Шукайте прості і смачні закусочні страви для великої компанії? Спробуйте приготувати натуральні хрусткі чіпси з тонкого лаваша. Кулінарний процес дуже простий і не займе багато часу. Використовуйте яскраву добірку з 7-і покрокових рецептів.
Домашні чіпси з лаваша в духовці
Просте і швидке блюдо для великої компанії – хрусткі чіпси з тонкого лаваша. Приготувати їх можна в духовці за лічені хвилини. Оцініть яскравий смак і аромат готового страви.
Інгредієнти на
4 порц.
- Лаваш 1 лист
- Сіль 1 ч. л.
- Прованські трави 2 ч. л.
- Масло рослинне 1.5 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати домашні чіпси з лаваша? Пласт тонкого лаваша нарізаємо невеликими квадратиками. Щоб вони вийшли рівними, скористайтесь ножицями.
- У глибоку миску вливаємо необхідну кількість рослинного масла.
- Всипаємо в масло прованські трави.
- Все це ретельно перемішуємо.
- Опускаємо в ароматну суміш лаваші.
- Далі посипаємо частування сіллю. Розмішуємо, щоб лаваш просочився усіма спеціями.
- Перекладаємо заготовку на деко. Готуємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.
- Хрусткі домашні чіпси з лаваша готові. Кладіть їх в підходящий посуд і подавайте до столу.
