
Деруни з кабачків – це смачна і корисна страва, з готуванням якого впорається навіть той, хто вперше переступив поріг кухні. Це блюдо є прекрасною альтернативою класичним дерунам, приготованим з тертої картоплі. Подрібнені кабачки з різними добавками прийнято подавати до столу в гарячому вигляді, прямо зі сковороди, а також доповнивши великою кількістю жирної охолодженої сметани – настільки смачно, що зупинитися неможливо!
Дуже смачні деруни з кабачків на сковороді
Дуже смачні деруни з кабачків на сковороді готуються точно так само, як і деруни з картоплі. Для приготування нам знадобиться терка з великими отворами і перевірена сковорідка, до якої не буде прилипати складу. До столу страву можна подавати як холодним, так і гарячим.

Інгредієнти на
2 порц.
- Кабачок 150 гр.
 - Картопля 150 гр.
 - Яйце куряче 1 шт.
 - Часник 7 гр.
 - Перець чорний мелений 1 щіпка
 - Борошно 30 гр.
 - Сіль за смаком
 - Масло олію для смаження
 
Процес приготування:
- Як приготувати смачні деруни з кабачків на сковороді? Першим ділом готуємо необхідний продуктовий набір.
 - Очищаємо овочі, озброюємося бурачной теркою і подрібнюємо картопля і кабачок. Зубчик часнику пропускаємо через прес.
 - Викладаємо компоненти в миску з високими бортиками, вбиваємо яйце і підсипаємо борошно разом з сіллю і меленим перцем. Склад ретельно перемішуємо і при необхідності зливаємо сік, що виділився.
 - У сковорідці розжарюємо соняшникову олію і ложкою викладаємо «тісто», обсмажуємо напівфабрикати по 4 хвилини з кожного боку.
 - Деруни перекладаємо на деко, устеленный пергаментом, і прибираємо в духовку на 8-10 хвилин до утворення рум’яної скоринки.
 - Готуємо страву, за бажанням доповнивши свіжою зеленню. Приємного апетиту!
 

















