Домашнє печиво в духовці – 10 швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фото

М’яке та повітряне печиво в духовці

М’яке і повітряне печиво в духовці – це неймовірно смачні і нескладні у виконанні ласощі. Якщо хочете приємно здивувати близьких апетитним частуванням, беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями. Ніхто не зможе встояти!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Мед – 1 ст.
  • Сода – 1 щіпка.
  • Цукор – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо куряче яйце, сіль та цукор.

Крок 2. Збиваємо продукти віночком та викладаємо сюди сметану. Перемішуємо.

Крок 3. Борошно з’єднуємо із содою і добре перемішуємо.

Крок 4. Розтоплюємо мед на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Переливаємо його в суміш із яйця та сметани. Перемішуємо.

Крок 5. Просіюємо сюди борошно із содою.

Крок 6. Замішуємо щільне однорідне тісто.

Крок 7. Тісто ділимо на невеликі кульки. Притискаємо їх вилкою і викладаємо на лист.

Крок 8. Випікаємо 15 хвилин|мінути| при температурі 190°.

Крок 9. М’яке та повітряне печиво в духовці готове. Подавайте до столу з філіжанкою чаю!