М’яке та повітряне печиво в духовці
М’яке і повітряне печиво в духовці – це неймовірно смачні і нескладні у виконанні ласощі. Якщо хочете приємно здивувати близьких апетитним частуванням, беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями. Ніхто не зможе встояти!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сметана – 3 ст.л.
- Мед – 1 ст.
- Сода – 1 щіпка.
- Цукор – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо куряче яйце, сіль та цукор.

Крок 2. Збиваємо продукти віночком та викладаємо сюди сметану. Перемішуємо.

Крок 3. Борошно з’єднуємо із содою і добре перемішуємо.

Крок 4. Розтоплюємо мед на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Переливаємо його в суміш із яйця та сметани. Перемішуємо.

Крок 5. Просіюємо сюди борошно із содою.

Крок 6. Замішуємо щільне однорідне тісто.

Крок 7. Тісто ділимо на невеликі кульки. Притискаємо їх вилкою і викладаємо на лист.

Крок 8. Випікаємо 15 хвилин|мінути| при температурі 190°.

Крок 9. М’яке та повітряне печиво в духовці готове. Подавайте до столу з філіжанкою чаю!













