М’яке та ніжне печиво на сметані
М’яке і ніжне печиво на сметані – це смачні, апетитні і нескладні у виконанні ласощі. Якщо хочете порадувати домашніх цікавим частуванням, беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фотографіями. Байдужих не залишиться!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Сметана – 1 ст.
- Борошно – 2-3 ст.
- Цукор – 3/4 ст.
- Сода – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Просіюємо борошно із содою через дрібне металеве сито.
Крок 3. Сполучаємо сметану з цукром і збиваємо до однорідності.
Крок 4. Сюди поступово вводимо борошно та перемішуємо.
Шик 5. Замішуємо густе однорідне тісто.
Крок 6. Отриману масу поділяємо на дві рівні частини.
Крок 7. Кожну частину розгортаємо в тонкий шар. З них вирізаємо однакові кола.
Крок 8. Складаємо круги на лист. На кожне коло кладемо ще один.
Крок 9. Готуємо при температурі 200 ° близько 10-13 хвилин до рум’янця.
Крок 10. М’яке та ніжне печиво на сметані готове. Подавайте до столу!