Домашнє печиво в духовці – 10 швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смачне імбирне печиво в домашніх умовах

Смачне імбирне печиво в домашніх умовах виходить неймовірно ароматним та цікавим до смаку. Такі ласощі послужать чудовим приводом зібрати близьких за чашкою гарячого чаю. Для приготування десерту використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Корінь імбиру мелений – 1 ч.л.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Розм’якшене вершкове масло кладемо в глибоку миску. Доповнюємо його цукром, імбирем та ретельно розминаємо вилкою.

Крок 2. Розминаємо масу до однорідного складу.

Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце.

Крок 4. Добре продовжуємо розминати вміст, щоб яйце змішалося з масою з олії.

Крок 5. Поступово просіюємо сюди борошно із содою та починаємо перемішувати.

Крок 6. Замішуємо м’яке тісто однорідне.

Крок 7. Розкочуємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо печиво. Можна використовувати фігурні форми.

Крок 8. Перекладаємо заготовки на лист і відправляємо в розігріту до 220° духовку на 15 хвилин.

Крок 9. Смачне імбирне печиво в домашніх умовах готове. Пробуйте та оцінюйте смак!